privacyverklaring

Privacyverklaring
JaJoFotografie geeft om jouw privacy. Op grond van de Algemene verordening gegevensbescherming, die vanaf 25 mei 2018 van toepassing is, heb je als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. In onderstaande verklaring laat ik weten op welke wijze de blog JaJoFotografie dit doet.

 
Website JaJoFotografie
Mijn blog JaJoFotografie opgezet met WordPress. Onder elk inschrijfformulier van WordPress staan de Privacyregels beschreven en daarom verwijs ik ook hier naar het privacy statement van WordPress.org. Omdat deze site technisch ook verbonden is met WordPress.com, adviseer ik om ook het privacy statement van Automattic te bekijken. Deze bedrijven zijn verplicht zich te houden aan de wetten van privacy om uw gegevens te beschermen, zoals in de Europese Unie opgesteld

 

Abonneren op artikelen
Wanneer je een reactie post of je abonneert op de artikelen op mijn blog geef je vrijwillig toestemming om jouw naam en mailadres op de site op te slaan zoals door jou ingegeven. Alle gegeven informatie zal worden gebruikt om per mail blogposts of updates te sturen waarvoor je je hebt aangemeld. Jouw mailadres en andere aangeleverde gegevens zullen door mij niet worden doorgegeven of -verkocht aan derden.

 
Reacties achterlaten op artikelen
Onder artikelen op mijn blog JaJoFotografie bestaat de mogelijkheid een reactie te plaatsen. Bij het achterlaten van een reactie wordt jouw IP-adres zichtbaar voor mij. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw naam, website en emailadres te tonen bij het reageren. Deze informatie wordt beschikbaar voor alle lezers van het artikel en blijft online staan. Bij het reageren op een artikel heeft iedere lezer echter ook de mogelijkheid om anoniem een reactie te plaatsen. In dat geval worden er geen persoonlijke gegevens zichtbaar voor andere lezers.

 
Statistieken, cookies en social media knoppen
JaJoFotografie maakt gebruik van WordPress statistieken om de bezoeken aan mijn site te analyseren. Dit houdt in het aantal bezoekers op de site en alle posts, de gebruikte links naar deze website toe vanuit social media platforms of andere websites, de gevolgde links in mijn artikelen en de landen waar mijn lezers zich bevinden. Ook het IP adres (het netwerkadres waarmee computers met elkaar communiceren) wordt geregistreerd. Graag wil ik benadrukken dat ik als site owner van geen enkele lezer de persoonlijke gegevens kan inzien of op welke wijze dan ook kan achterhalen.
Ook maakt deze site, zoals elke website, gebruik van cookies om het gebruiksgemak bij de lezer te bevorderen.

 
Op mijn blog JaJoFotografie staan social media knoppen. Door deze knoppen kun je artikelen delen op een social media platform. De meeste social media kanalen werken met cookies. Ik heb geen invloed op hoe zij de cookies plaatsen. Lees de privacy verklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

 
Opslag persoonsgegevens
Alle persoonsgegevens van abonnees op JaJoFotografie zal ik niet op andere plaatsen bewaren en niet overhandigen aan derden en ze alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor je je hebt ingeschreven. Ook in dit geval verwijs ik naar het privacy statement van WordPress, omdat ook zij de beschikking krijgen over deze gegevens. Reacties onder artikelen blijven voor de duur van de plaatsing van het artikel online staan.

 
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Als je mijn blog JaJoFotografie bezoekt, geef je daarmee toestemming jouw gegevens te verwerken. Je hebt echter het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door JaJoFotografie.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of overdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar jeaninebijker@hotmail.com

 
Bezoekers onder de 16 jaar
JaJoFotografie heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij daarvoor toestemming hebben van hun ouders of voogd. Het is voor mij echter niet mogelijk te controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Als je denkt dat er zonder toestemming toch persoonlijke gegevens zijn verzameld van iemand jonger dan 16 jaar, neem dan contact met mij op via jeaninebijker@hotmail.com dan kan ik de informatie verwijderen.

 
Meer informatie?
Wil je meer informatie over de privacywet? Op de website Autoriteit Persoonsgegevens kun je hier meer informatie over verkrijgen.
Heb je nog vragen over de privacyverklaring en mocht je nog aanleiding zien voor een aanvulling, dan zie ik deze graag tegemoet op jeaninebijker@hotmail.com.

 
Bronvermelding
Voor de privacyverklaring heb ik gebruik gemaakt van de informatie uit de privacyverklaring van https://www.simpelrijkleven.nl/ en https://mooileven.org/ via de blog van Vera Wandelt

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: