Dit ben ik.

JaJoFotografie. Waarom die naam? Mijn naam is officieel Jantje Johanna, neem de eerste 2 letters van beide namen en je hebt JaJo. Zo simpel kan het zijn. Als je mij wil roepen luister ik naar Jeanine. Ik ben 34 jaar. Getrouwd met Peter. Woonachtig in Assen, werkzaam in de zorg. Bij alles wat ik onderneem heb ik mijn fotocamera bij mij. Mijn Sony Alpha A7 II is mijn trouwe metgezel.

JaJoFotografie, Jeanine Bults - Bijker,  Blogger, Blog, Schrijven, Review, Wandelen, Museum, Bezoeken, Stedentrip
Het gezicht achter deze blog

Op Facebook heb ik een pagina waar ik alle foto’s deel. Hier zie je een selectie, maar je krijgt er wel een verhaal bij. 😉 Ook op Instagram ben ik actief. Daar ben ik o.a lid van het @Catch_Holland team, wij reposten dagelijks foto’s van onze hashtag gebruikers. Als jij #catch_holland toevoegt aan je foto krijgen wij hem in beeld. Ook van mijn eigen stad Assen beheer ik @Igers_Assen, hetzelfde principe is hier van kracht, #Igers_Assen toevoegen aan je foto als jij Assen bezoekt is voldoende. Onlangs is daar een eerste Instawalk uit voort gekomen. Heel tof!

Schrijven doe ik met veel plezier. Museum bezoeken. Dagjes en weekendjes weg. Leuke wandelingen, dat soort onderwerpen krijg je voorgeschoteld als je mijn blog verder bezoekt. Mijn eerste review is inmiddels ook een feit, erg spannend om te doen. Heb je leuke tips voor wandelingen of een museum bij jou in de buurt? Heb je een product dat ik mag reviewen? Mail gerust: Jajofotografie@gmail.com

Groeten uit Assen

Jeanine Bults -Bijker.

jajo-watermerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: