Over mij

Welkom

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn liefde voor fotografie en schrijven komt hier samen. Je vind wandeltips en uitjes, maar ook een museumbezoek kan je hier tegenkomen. Deze website is een start van jouw dagje uit, vol inspiratie voor een tripje in de natuur of een culturele ervaring.

En sinds een klein jaar vind ik het ook heel leuk om met interieur bezig te zijn en te delen. Interieurs liefhebbers kunnen ook hun hart ophalen, er gaan meer blogjes verschijnen met interieur als onderwerp.

Vind je het leuk om je wandeling, je interieur en/of stek ervaring met mij te delen, meld je dan aan via het contactformulier om een gastblog te schrijven over een onderwerp welke aansluit bij deze website. Uiteraard met verwijzing je eigen socials en/of blog.

Dit ben ik

Mijn naam is Jeanine Bults. Samen met mijn man woon ik in Norg, een mooi dorpje in Drenthe. Wij wandelen vaak. Ook pak ik graag de fiets.

Naast lekker buiten zijn vind ik fotografie erg leuk om te doen. Doordat ik vorig jaar aan huis gekluisterd ben geraakt door een Hersenschudding, heb ik het foto’s maken van ons huis en interieur helemaal ontdekt.

Daarnaast hebben wij een huis vol dieren. Drie katten en onze hond Mick.

Momenteel volg ik een revalidatie-traject in Beatrixoord in Haren. Hopelijk kan ik mijn werk in de zorg ook weer oppakken in de komende maanden.

Pin It on Pinterest