Over mij

Welkom

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn liefde voor fotografie en schrijven komt hier samen. Je vind wandeltips en uitjes, maar ook een museumbezoek kan je hier tegenkomen. Deze website is een start van jouw dagje uit, vol inspiratie voor een tripje in de natuur of een culturele ervaring.

En sinds een klein jaar vind ik het ook heel leuk om met interieur bezig te zijn en te delen. Interieurs liefhebbers kunnen ook hun hart ophalen, er gaan meer blogjes verschijnen met interieur als onderwerp.

Vind je het leuk om je wandeling, je interieur en/of stek ervaring met mij te delen, meld je dan aan via het contactformulier om een gastblog te schrijven over een onderwerp welke aansluit bij deze website. Uiteraard met verwijzing je eigen socials en/of blog.

Dit ben ik

Mijn naam is Jeanine Bults. Samen met mijn man woon ik in Norg, een mooi dorpje in Drenthe. Wij wandelen vaak. Ook pak ik graag de fiets.

Naast lekker buiten zijn vind ik fotografie erg leuk om te doen. Doordat ik vorig jaar aan huis gekluisterd ben geraakt door een Hersenschudding, heb ik het foto’s maken van ons huis en interieur helemaal ontdekt.

Daarnaast hebben wij een huis vol dieren. Drie katten en onze hond Mick.

Momenteel volg ik een revalidatie-traject in Beatrixoord in Haren. Hopelijk kan ik mijn werk in de zorg ook weer oppakken in de komende maanden.

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven klinkt niet als een enorme klus. Dat is het ook bepaald niet, maar ik had het ook nog nooit gedaan. Ik voel mij net Pippi Langkous; “ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.” Om te kunnen beginnen.. De voorbereidingen zijn al...

Lees meer
Boterkoek van Abel Bakt.

Boterkoek van Abel Bakt.

Abel Bakt brengt geluk in de brievenbus! Wat een fijne verrassing om een boterkoek uit de brievenbus te halen.Na mijn revalidatie-dag kom ik moe thuis, het is intens om jezelf opnieuw te leren kennen en te ontdekken wat wel en niet kan. Uit gewoonte kijk ik in de...

Lees meer
Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest