Vaderdag cadeau tip ; Geef een drankje
Vaderdag cadeau tip ; Geef een drankje

Het is weer bijna zover. Vaderdag. Altijd weer lastig om iets origineels te verzinnen voor de vader(s) in je leven. Met deze Vaderdag cadeau tip wil ik je een beetje op weg helpen. Zelfs voor een ”doe maar een biertje” type als ik is er veel te leren over de andere, leukere, verassende, drankjes die er te verkrijgen zijn.

Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie whisky. Eigenlijk staat het ook mooi en chique in het interieur. Oke, daar is het natuurlijk niet voor. De verpakking die wij gekregen hebben is mooi blauw van kleur, het drankje zelf zit ook nog eens in een mooie fles.

Ja, genoeg over het uiterlijk vertoon van deze knapperd! Het gaat om de smaak natuurlijk. Daar heb ik mijn mannen-mensen voor. Die staan te popelen dit lekkere goedje even te proeven.

Vaderdag cadeau tip
Klik op de foto voor meer info

Vaderdag cadeau tip – 3 generaties spreken zich uit

Het is geen verassing meer natuurlijk, maar mijn mannen-mensen moeten alvast aan de bak. Testen met die handel. De drie generaties die ik heb gesproken over deze fles hebben allemaal hun kijk op dit drankje gegeven. Dank je wel voor de medewerking lieve mannen. Mijn mannen team bestaat uit vader, broertje, die heel slim de vraag even heeft doorgegeven & mijn man.

Mijn broer van 29, heeft het er met zijn kameraad Jarno over gehad. Hij vertelt het volgende: Jarno drinkt op het terras regelmatig whisky, dan vooral als drankje om eens goed van te genieten. Fijn voor hem dat het weer kan, lekker het terras op. Wat hij leuk vind is om verschillende merken en smaken te proberen. Voor de speciale smaken gaat hij graag even langs bij een slijter. Ook als cadeautje geeft hij het graag, maar wel aan iemand die een echte liefhebber is.

Leuk detail; beide mannen gaan voor het eerst Vaderdag vieren als papa’s.

Mijn broer had ook nog een kleine toevoeging; op de website heeft hij het favoriete drankje van zijn vrouw gevonden. Nieuwgierig wat zij drinkt? neem een kijkje bij Buy Drinks

Mijn man van 43 Heeft zelf een bijdrage geschreven;

In het verleden heb ik wel eens aan een whisky proeverij meegedaan. Dit was erg leuk, lekker en leerzaam. Maar daarover straks meer.
Eigenlijk ben ik in eerste instantie fervent bierliefhebber. Niet zozeer de “normale” bieren, maar eerder de speciale bieren, waaronder de Quadrupel , welke mijn favoriet is. Deze bieren hebben veel overeenkomsten met whisky, vandaar de toenemende interesse in de whisky’s. 


Net als de speciale bieren, is whisky er echt voor om er even goed voor te gaan zitten. Je tijd nemen om de geuren in je op te nemen. Kleine slokjes nemen en goed proeven. Er zitten veel lagen in een goed biertje/whisky. Hier komt de proeverij weer naar voren, waar je van alles leert over drink temperaturen, geuren, smaken en afdronk. 


Deze whisky, The Glenlivet Founders reserve heeft voor mij als leek een geur waarin tonen zitten van vanille, drop, en licht rokerig is. Het smaakt eerst vrij zacht en wordt daarna wat scherper. Uiteindelijk heeft hij een warme en vrij lang blijvende afdronk.


Voor een beginnende whisky proever/drinker is dit een prima fles om mee te beginnen. Hij zal vooral lekker zijn wat later op de avond, als de zon zakt en het kouder wordt.

Voordelig je Vaderdag whisky kopen doe je bij Buydrinks

vaderdag cadeau tip - Whisky van The Glenlivet - Single Malt
Op deze foto en bovenaan zie je mijn vader

Mijn vader is 71 Hij vindt deze erg lekker, hij is geen echte whisky kenner. Maar vindt deze fles Singel malt een goede manier om kennis te maken met dit drankje. Het is een drankje wat fijn drinkt tijdens een gezellige avond, waar je lang van deze smaak kan genieten. De afdronk is wat deze whisky extra lekker maakt.


Online bestellen en keurig in huis

Deze fles is keurig aan huis geleverd. In een goede degelijke verpakking, zodat de kans op schade zo klein mogelijk blijft. missie geslaagd!

Hopelijk heb ik jullie op deze manier een leuke tip gegeven voor vaderdag.

Tot een volgende blog.

Liefs Jeanine & de mannen-mensen.

Deze blog is tot stand gekomen vanuit een samenwerking. De menig van de mannen-mensen heb ik overgenomen & is niet beïnvloed.

Geef een reactie

1 Reactie

  1. Heleen

    Leuk! Hier een man die helaas niet van drank houdt, dan kom je al snel op gereedschap of een luchtje..

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest