Gastblog DIY tips van @Wonen_Angel
Gastblog DIY tips van @Wonen_Angel

Al een tijdje speel ik met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je aan te melden voor het schrijven van een gastblog met een aantal onderwerpen die op mijn blog passenDeze keer staan de DIY – Tips van Angelique centraal.

Ik geeft het woord aan: Angelique van @Wonen_Angel

DIY Ideeën

Oké wie kent het niet.. Pinterest borden vol gezet met leuke dingetjes die je ooit nog een keer wil kopen of maken.. Maar het komt er waarschijnlijk nooit van.. Te druk, te lui, te… He agh, ik verzin altijd wel iets om iets niet te kunnen doen, waarom snap ik niet wat ik vind het wel geweldig om te doen. Maar goed ik typ deze blog om nu wel weer eens aan de slag te gaan met een DIY. Deze DIY wil ik al een tijdje maken en ik laat gelijk wat andere DIY ideetjes zien die ik in huis heb.

KIJK UIT! De volgende DIY’s zijn zo makkelijk dat je er zelf mee aan de slag wil

.. Passen deze niet in jou style interieur? Geen problemo, ik geef wat tips zo dat het wel passend kan worden!

Canvas..

Koop een simpel canvas, die van mij is van de action, bedenk wat voor style je je canvas wil maken. Denk hierbij aan modern, boho, hotelchique, vintage enz. Bij elke style heb je een veelgebruikt kleurenpallet die kun je hier dan bij gebruiken. Bij modern denk je bv veel aan zwart/wit, bij boho aan ivoor/crème kleuren en bij hotelchique bv aan bruin/taupe/grijs tinten. Je kunt met verf werken zoals ik heb gedaan maar ook met lijm bijvoorbeeld een lijmpistool daar kun je figuren mee maken. Daarna laten drogen en dan kun je het verven.

Plamuur kun je ook op een canvas aan brengen met een plamuurmes. Als voorbeeld, 3 rondjes maken en dit laten drogen en dan heel de canvas 1 kleur verven. Je kunt ook 1 grote lap stof nemen en zorgen dat de canvas helemaal onder lijm zit. Dan de stof er op leggen en gekreukt neerleggen in de lijm hoe jij het mooi vind. Zo er zijn zoveel mogelijkheden. Het leukste is juist dat je het naar jou smaak kan maken én het kost bijna niets.

Nepboom DIY


Vorig jaar heb ik in de zomer een grote tak uit het bos gehaald en laten drogen. Ik heb een tak gezocht die lijkt op een kleine boom. Na het drogen heb ik een kwarkbakje gevuld met sneldrogend cement en de tak er in gezet. Wachtend tot de cement droog was (kan vast makkelijker haha).. Toen heb ik wat neptakken met bloemen gekocht de bloemetjes eraf gehaald. Vervolgens deze met een lijmpistool op de takken gelijmd… Voilà een gezellige boom in de (kinder) kamer..
Je kan in plaats van bloemen die het gezellig maken ook kiezen voor alleen bladeren die maken het wat sfeervoller.. Alleen de tak houden en deze schilderen, er eventueel wat kwastjes in hangen. Of de voet in een mand zetten in plaats van het beton zichtbaar houden. Dan krijg je meer een boho sfeer.

Boomstam.


In mijn oude huis had ik een boomstam van 80 cm hoog met schors en al als bijzet tafeltje. Geweldig iedereen had het er over als ze op bezoek waren. Hij was hij zwaar en in het begin zaten er veel beestjes in haha.. Vooral veel dat ding gestofzuigd toen ik dat wist. Hij past ook bij mijn huidige interieur (modern met tikkeltje boho). Maar als ik naar het interieur van mijn ouders kijk, wat industrieel is zou hij ook zeker passen. Alleen bij hotelchique gaat hij niet passen, daar is hij echt te “natuurlijk” voor ook als je het verft of bekleed.

Op mijn Insta heb ik nog filmpjes staan over een strandmat als wanddecoratie, een ikea hack kinderstoel. En zo blijven er natuurlijk nieuwe ideetjes komen.

Heb ik je geïnspireerd tag mij dan op insta vind ik altijd zo leuk om te zien! Wonen_Angel


Ben jij mijn volgende Gast?

Lijkt het jou leuk om ook een gastblog te schrijven, twijfel niet en neem contact op: Je mag mijn mailen jajofotografie@gmail.com of via deze link een bericht achterlaten.

De onderwerpen waar je over mag schrijven zijn:

  • Dagje uit – dierentuin, stedentrip, museum e.d.
  • Wandelen, leuke wandeling / bos, kustpad, paaltjesroute
  • Bedrijf, schrijf een verhaal over jouw zaak.
  • Interieur / wonen deel je foto’s, tips & promoot je insta
  • DIY Ben jij super handig en vind je het leuk om dat hier te delen?
  • (Mentale) – gezondheid. Wil je vertellen over Burn-out / depressief zijn of een aandoening die meer aandacht verdient?
  • Planten, vertel over je mooiste, moeilijkste, uitdagende groene vriend in een blog
  • Fotografie, heb jij leuke en handige tips die je wil delen?

Geïnteresseerd geraakt? Mail naar jajofotografie@gmail.com of reageer via het contactformulier op deze website.

Groet Jeanine, @Thuis_bij_jajo

Eerder verschenen gastblogs zijn:

Pettercreation – Leeratelier

Sanne’s plantenbieb Veendam

Kim – Housz.nl -verhuizen op kleur

Sandra – Wandelen in de natuur

Yamie Sparidaans – verbouwen

Carmen – Mealpreppen

Kim – Interieur & meer

Tinneke – Inrichting & Tips

Sandra – Line Art

Anouska Verbeek – Wonen

Tom – Droogbloemen & Flessentuin

Geef een reactie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest