Boterkoek van Abel Bakt.
Boterkoek van Abel Bakt.

Abel Bakt brengt geluk in de brievenbus! Wat een fijne verrassing om een boterkoek uit de brievenbus te halen.
Na mijn revalidatie-dag kom ik moe thuis, het is intens om jezelf opnieuw te leren kennen en te ontdekken wat wel en niet kan. Uit gewoonte kijk ik in de brievenbus. Het is naast leuke post, ook nog eens lekker! Ik heb de originele boterkoek toegestuurd gekregen van Abel bakt. Op de eigen website stelt Abel zichzelf voor;

Wie is Abel Bakt?


“Jarenlang had Abel samen met zijn vrouw Lenneke een horeca-zaak onder de rook van Rotterdam. Eten en drinken is iets dat namelijk de rode draad is in het leven van deze echte Bourgondiërs. Helaas gooide Corona roet in het eten. De deuren van de horeca-zaak van Abel en Lenneke moesten noodgedwongen gesloten worden. In tegenstelling tot wat veel mensen zouden doen gingen ze absoluut niet bij de pakken neer zitten.

Het was een periode om na te denken waar ze nou écht gelukkig van werden. Te experimenteren met de recepten die ze hadden en natuurlijk eindeloos veel tijd door te brengen in de keuken. Na lang nadenken wat ze wilden gaan doen kwam daar heel duidelijk het antwoord: mensen blij maken met lekker eten. Daarom kun je via AbelBakt de lekkerste brievenbus-boterkoeken bestellen die met liefde door Abel gebakken worden.” © Copyright 2021 Abel Bakt

Wie had dit kunnen bedenken.

Op de website van Abel bakt staat zeer toepasselijk geschreven ”Een aantal jaren geleden was het onvoorstelbaar: eten bestellen online en versturen via de post. Inmiddels zijn we beland in het jaar 2021 en is er wel meer onvoorstelbaars in onze wereld gebeurd. 😉 ” En zo is het natuurlijk maar net. Er ontstaan zoveel leuke en bijzonere initiatieven. Al dan niet om te overleven in een wereld die in lockdown is.

Maar hoe tof is het om iemand een boodschap in de vorm van een boterkoek te sturen. De boterkoeken worden in een kleine keuken in huis gebakken. Daarnaast kan je ook nog doorgeven dat je een persoonlijke tekst op een kaartje mee wil verzenden.

Vegan én/of glutenvrij


Als ik het postpakketje openmaak, moet ik eerst de leuke zegel doorsnijden en tref ik een hand geschreven kaart aan. Dat vind ik zo’n leuk detail.

Ik heb gekozen voor de originele boterkoek. Maar je kan ook kiezen voor vegan, glutenvrij of vegan én glutenvrij koek. Dit is werkelijk zo’n traktatie! Ongelooflijk.

Mijn vader was bij ons, omdat hij mij naar de revalidatie heeft gebracht en ook weer heeft opgehaald. Hij heeft vroeger als bakker gewerkt en was helemaal enthousiast. Vertelde over hoe hij voorheen boterkoek bakte en dat deze naast heerlijk ruikt ook écht heel erg lekker smaakt. Zo leuk om die reactie te zien.

Abel bakt is naast lekker ook heel erg fotogeniek...

Lieve groet Jeanine!

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met abelbakt

Geef een reactie

4 Reacties

 1. Jelly Bijker

  Wat een lekkere verassing in je brievenbus. Heb je na zo’n inspanning ook verdiend.
  Paar jaar geleden inderdaad nooit voor mogelijk gehouden, dat er een “baksel” in je bus ploft.
  Zo zie je maar, elk nadeel heeft zij voordeel…

  liefs mam xxx

  1
  Antwoord
  • Jeanine Bijker

   Ja, zeker een lekkere verassing! Leuk om te vinden in de brievenbus. Ja, het is zeker een klein voordeel van deze tijd. Xxx

   Antwoord
 2. Angelina

  Hij ziet er heerlijk uit zeg! Super leuk om via de brievenbus te kunnen ontvangen! ❤❤

  Antwoord
  • Jeanine Bijker

   Ja, echt heel tof. En smakelijk.. 😋

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest