GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ
GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je aan te melden voor het schrijven van een gastblog met een aantal onderwerpen die op mijn blog passenDeze keer staat verhuizen centraal

Met veel trots geef ik nu het woord aan:

Kim van Heteren: VERHUIZEN OP KLEUR!


Mijn naam is Kim van Heteren, ik heb jaren in de makelaardij gewerkt, ben verkoopstylist geweest en veel te vaak verhuisd. Hierdoor is het idee ontstaan voor een webwinkel met leuke tools en cadeautjes voor jouw verhuizing! Ik geef je graag tips om jouw verhuizing net wat makkelijker te maken! Op mijn Instagramaccount @housz.nl blijf je op de hoogte van de
nieuwste producten en iedere vrijdag een handige verhuistip in stories! Op dit gastblog voor Jajo Fotografie vertel ik jullie iets over verhuizen op kleur!…. Verhuizen op kleur, say what?!

Kim van Heteren, Verhuizen op keur. Eigenaar van @Housz.nl zij is schrijver van deze blog.

Kleurrijk verhuizen


Oké, ik hoor je denken…verhuizen op kleur, wat is dat? Ik leg je uit hoe het werkt en waarom het jouw verhuizing zo veel makkelijker kan maken. Lees je mee? Het koop- of huurcontract is getekend. Yes! Je gaat verhuizen! Op naar een nieuwe stek. Bij een verhuizing komt veel kijken, natuurlijk ook het inpakken van je spullen. Maar waar begin je nou eigenlijk en hoe hou je overzicht? Je koopt verhuisdozen en begint enthousiast met inpakken. Doos dicht, hop op naar de volgende. Maar heb je weleens nagedacht dat wanneer alles opgestapeld staat je geen idee meer hebt wat je in welke doos hebt gedaan of
naar welke kamer het moet worden gebracht? Niet handig dus! Zo los je het op…


Als je verhuist op kleur maak je gebruik van verschillende kleuren stickers die je op de verhuisdozen plakt. Je begint met het inpakken van de spullen die je voorlopig niet meer nodig hebt. Doos dicht en gekleurde stickers erop. Je kunt dit doen met gekleurd tape, etiketten of nog handiger de verhuisstickerbox van HOUSZ.nl! In de verhuisstickerbox zit voor iedere kamer een andere kleur sticker. Je plakt stickers op de zijkanten en een sticker bovenop de verhuisdoos. De woonkamer oranje, de keuken rood, badkamer blauw en ga zo maar door. Ook de naam van de kamer staat erop. Super makkelijk!

verhuisstickerbox


Krijg je al een beeld? Als je de dozen nu opstapelt zie je alle kleuren aan de zijkanten van de verhuisdozen en zie je direct welke doos voor welke kamer is! In de verhuisstickerbox zitten handige kamerlabels die je hangt op een plek waar die kleur verhuisdozen op de verhuisdag moeten komen te staan. Dit geeft overzicht en ook tijdens de verhuizing weet jouw verhuisploeg in één oogopslag naar welke kamer de verhuisdoos moet worden gebracht. Zo ga je georganiseerd en overzichtelijk je verhuizing tegemoet. Oja, nog één tip, vergeet niet op de verhuisdoos te schrijven wat erin zit! Succes!!


Wil jij dit ook voor jouw verhuizing? Kijk dan op de website www.housz.nl en ontdek leuke
producten, praktische tips en gratis checklists!
Hopelijk maak ik jouw verhuizing ook een stuk makkelijker! HAPPY NEW HOUSZ!


Ben jij mijn volgende Gast?

Lijkt het jou leuk om ook een gastblog te schrijven, twijfel niet en neem contact op: Je mag mijn mailen jajofotografie@gmail.com of via deze link een bericht achterlaten.

De onderwerpen waar je over mag schrijven zijn:

  • Dagje uit – dierentuin, stedentrip, museum e.d.
  • Wandelen, leuke wandeling / bos, kustpad, paaltjesroute
  • Bedrijf, schrijf een verhaal over jouw zaak.
  • Interieur / wonen deel je foto’s, tips & promoot je insta
  • DIY Ben jij super handig en vind je het leuk om dat hier te delen?
  • (Mentale) – gezondheid. Wil je vertellen over Burn-out / depressief zijn of een aandoening die meer aandacht verdient?
  • Planten, vertel over je mooiste, moeilijkste, uitdagende groene vriend in een blog
  • Fotografie, heb jij leuke en handige tips die je wil delen?

Geïnteresseerd geraakt? Mail naar jajofotografie@gmail.com of reageer via het contactformulier op deze website.

Groet Jeanine, @Thuis_bij_jajo

Eerder verschenen gastblogs zijn:

Yamie Sparidaans – verbouwen

Carmen – Mealpreppen

Kim – Interieur & meer

Tinneke – Inrichting & Tips

Sandra – Line Art

Anouska Verbeek – Wonen

Tom – Droogbloemen & Flessentuin

Geef een reactie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest