Herenarmband – Geschreven door Peter
Herenarmband – Geschreven door Peter

Even een woordje vooraf. Ik, Jeanine, geef de laptop over aan Peter, hij gaat schrijven over de herenarmband die hij gekregen heeft van DRKS Online. Indirect dus van mij, voor onze trouwdag. De enige voorwaarde die ik had bij het geven van dit geschenk van DRKS, was dat hij de blog zelf gaat schrijven. Na een kleine twijfel, heeft hij het aangenomen. De volgende woorden zijn van Peter, over zijn nieuwe herenarmband.

15-10-2020…. Surprise…..

Het is donderdagochtend 15 Oktober, de wekker gaat om 06:20. Tijd om op te staan en Mick uit te laten om vervolgens een dagje te gaan werken. Maar eerst nog even een paar keer snoozen, ik ben niet iemand die snel opstaat. Beneden snel een kop koffie maken. Ondertussen volgt Mick mij vanuit zijn mand en denkt.. Schiet op, ik wil naar buiten.

Mick staat op de foto, als aanvulling op het verhaal over de herenarmband

speciale werk-/trouwdag

Dus, werken.. Op ons 5-jarig huwelijksdag?? Ja.. Ben morgen vrij (vrijdag), dan gaan we wat leuks doen, want dat komt beter uit. Lekker lang weekend dus met goed weer erbij. In deze tijd is er weinig open, dus geen we met zijn 3-en een paar geo-caches lopen. Echt spoorzoeken voor volwassenen.

De werkdag vliegt voorbij met het inzetten van een aantal experimenten. Eigenlijk is bijna elke werkdag zo voorbij want geen dag is hetzelfde bij ons op de Science afdeling van het laboratorium. Om 17 uur ben ik vrij en rij weer naar huis toe. Onderweg de gedachten… Geen cadeau.. En wat nu?? De winkels zijn in deze tijd al dicht, dus dan maar de volgende keer iets extra speciaals halen.

Thuis gekomen, heeft Jeanine wel een cadeau voor mij. Ben erg benieuwd wat het is… Ik maak het pakje open onder het gesnuffel van Mick. Hij is vast nog nieuwsgieriger dan ik, want hij zit er bijna met zijn neus in. In het pakje zit een grijs doosje, met zilveren letters. Ik denk.. eigenlijk geen idee meer wat ik precies dacht, maar vast iets van, een horloge of sieraden. Met het laatste zat ik er heel dichtbij.

De herenarmband ligt hier in het doosje, ook de binnenkant van het doosje kan je voorzien van je eigen tekst.
Heel leuk detail, je kan zelf je tekst schrijven ín het doosje.

Herenarmband

Het cadeau is een herenarmband van DRKS online. Hij is gemaakt van zwart leer met een mooi glimmend zwarte sluiting. Bij nadere inspectie staat er op de sluiting ook nog iets geschreven in witte letters: Jeanine ♥ 15-10-2015. Onze trouwdag. Wat lief van haar!!!

Herenarmband, gekregen van DRKS online. Samenwerking, Sinterklaascadeau, kerstcadeau.

Nu zie ik mijzelf niet echt als een sieradenman, op een horloge en trouwring na, maar de armband staat echt heel goed en eigenlijk voelde ik hem al niet meer, na 5 minuten dragen. Na hem een paar dagen gedragen te hebben doe ik hem eigenlijk alleen maar af als ik naar bed ga. ’s Ochtens als ik uit bed stap, doe ik hem als eerste om. De herenarmband heeft deels een magnetische sluiting waardoor hij makkelijk om te doen is maar toch erg goed om de pols zit en niet zomaar los kan gaan. Super veilig & comfortabel.

Dank je wel schat, voor dit mooie cadeau!!! En op naar de 10 jaar!!!

De herenarmband die hier beschreven is, hebben wij gekregen in ruil voor een blog. Peter heeft in zijn eigen, eerlijke woorden geschreven over dit product.

Geef een reactie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest