Gastblog: – De Lineart hobby van Sandra
Gastblog: – De Lineart hobby van Sandra

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je aan te melden voor het schrijven van een gastblog met een aantal onderwerpen die op mijn blog passenDeze keer staat lineart centraal.

Met veel trost geef ik nu het woord aan:

Sandra @Gwoonbysandra


Even voorstellen

Hallo! Mijn naam is Sandra, 27 jaar en woon samen met mijn man in het dorpje Rolde in Drenthe. Omdat ik graag schrijf was ik heel enthousiast toen ik voor @thuis_bij_jajo een gastblog mocht schrijven!  In deze blog lees je over één van mijn hobby’s. Hieronder lees je hoe deze hobby tot stand is gekomen. Ik hoop dat je het leuk vind!

Tekenen

Als kind had ik al een passie voor tekenen en haalde ik hier veel plezier uit.  Op school was tekenen 1 van mijn favoriete vakken. Naarmate ik wat ouder werd ‘verwaterde’ deze hobby en deed ik er niks meer aan. Eigenlijk heel jammer omdat tekenen mij ook rust gaf.
Toen de trend ‘lineart’ populair werd was ik hier direct enthousiast over. Zo mooi hoe men met een aantal lijnen iets prachtigs kan maken, dit wilde ik ook! Sindsdien ben ik mijn hobby weer op gaan pakken.

Lineart tekeningen van Sandra. Zij heeft haar verwaterde hobby weer opgepakt

Lineart

In eerste instantie ben ik begonnen met het natekenen van lineart tekenen. Daarvoor ben ik op internet en Pinterest gaan zoeken naar lineart tekeningen. Toch gaf mij dit geen voldoening omdat dit dan al een bestaand iets was. Het leek mij heel gaaf om zelf ontwerpen te kunnen maken. Daarom ben ik heel veel gaan oefenen met het ontwerpen van eigen lineart tekeningen. Op een gegeven moment kreeg ik de smaak te pakken. Je kunt een aantal lineart ontwerpen ook vinden op mijn Instagram (@gwoonbysandra). Hier kreeg ik leuke reacties op. Sindsdien ben ik blijven oefenen met ontwerpen en heb ik er nu een aantal op papier staan. Zeker niet perfect maar ik vind het leuk om te blijven doen.

Hobby lineart

Ondertussen is lineart echt een hobby van mij geworden en ben ik hier graag mee bezig! Op internet heb ik mooie bloempotten en posters gezien met een lineart tekening. Sindsdien ben ik zelf op zoek gegaan naar bloempotten in de kringloopwinkel om deze vervolgens zelf te bewerken met een lineart tekening. Zo heb je voor een kleine prijs toch een uniek item in je huis staan. Neem hiervoor ook een kijkje op mijn insta 😉


Ik probeer het steeds meer uit te breiden. Zo heb ik laatst nog een lineart tekening op een wijnglas gegraveerd. Dit is nog niet zo makkelijk maar oefening baart kunst! Wat ik zo leuk vind is dat ik deze hobby kan combineren met mijn andere grote hobby; kringlopen! Heerlijk om te snuffelen in de kringloopwinkel en voor een prikkie een mooi item op de kop te kunnen tikken. En hoe leuk is dat er al een aantal mensen zijn geweest die een bewerkte bloempot over wilden nemen? Dit gaf mij echt voldoening ☺

Nou dit was het! Ik vond het leuk om jullie op deze manier mee te kunnen nemen in mijn hobby. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust! Liefs Sandra 

Ondertussen is Sandra zelf ook aan het bloggen geslagen. Super leuk, neem vooral een kijkje op www.gwoonbysandra.nl


Ben jij mijn volgende Gast?

Lijkt het jou leuk om ook een gastblog te schrijven, twijfel niet en neem contact op: Je mag mijn mailen of via deze link een bericht achterlaten.

  • Dagje uit – dierentuin, stedentrip, museum e.d.
  • Wandelen, leuke wandeling / bos, kustpad, paaltjesroute
  • Bedrijf, schrijf een verhaal over jouw zaak.
  • Interieur, deel je foto’s, tips & promoot je insta
  • DIY Ben jij super handig en vind je het leuk om dat hier te delen?
  • (Mentale) – gezondheid. Wil je vertellen over Burn-out / depressief zijn of een aandoening die meer aandacht verdient?
  • Planten, vertel over je mooiste, moeilijkste, uitdagende groene vriend in een blog
  • Fotografie, heb jij leuke en handige tips die je wil delen?

Geïnteresseerd geraakt? Mail naar jajofotografie@gmail.com of reageer via het contactformulier op deze website.

Groet Jeanine, @Thuis_bij_jajo

Inmiddels verschenen gastblog zijn:

Carmen – over Mealpreppen

Tinneke – Inrichten met tips

Tom – BloomBloom & Flessentuin

Kim – Interieur & Meer

Geef een reactie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest