Droogbloemen & Flessentuin heb jij ze al in huis?
Droogbloemen & Flessentuin heb jij ze al in huis?

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je aan te melden voor het schrijven van een gastblog met een aantal onderwerpen die op mijn blog passenDeze keer staan droogbloemen & ecosystemen centraal.

Nadat ik in contact kom met Tom, het gezicht achter de instagrampagina die ik al een tijd volg; @Flessentuin. blijkt hij, naast zijn mini ecosystemen óók, samen met vriend Tim, een bedrijf runt in droogbloemen. Ondernemend types, die Tim & Tom! Zo kom je nog eens iets te weten, door achter de schermen op Instagram met elkaar te praten.

Met veel trost geef ik nu het woord aan:

TOM @Bloombloom & @Flessentuin

Gedroogde bloemen zijn hip! Dat weten we allemaal. Maar waar koop je nu echt een uniek droogboeket? 

Dat dachten de mini ecosysteem makers van flessentuin.nl ook en ze lieten het er niet bijzitten. Door hun ervaring in de bloemen, planten, marketing en sales te combineren wisten ze in korte tijd een succesvol nieuw droogbloemen concept genaamd BLOOMBLOOM te lanceren. Via bloombloom.nl koop je gedroogde bloemen, handgemaakte droogboeketten en unieke interieur objecten. 

Elke droogbloem is al een plaatje op zich! Daarom zijn bijna alle droogbloemen ook los te koop. Zo kun je oneindig blijven stylen en combineren in huis. 

Droogbloemen kopen? Check bloombloom.nl

Mini ecosysteem met planten in fles

Net als droogbloemen en droogboeketten behoren mini ecosystemen met planten in een glazen fles of pot ook bij dé interieurtrend van 2020. 

Flessentuin is eigenlijk een uit de kluit gewassen hobby, maar de roots van de makers liggen wel in het groen. Aangeboren groene vingers zou je kunnen zeggen, gecombineerd met jarenlange ervaring in het tuincentrum. Deze passie voor planten én ondernemen zorgt ervoor dat de klanten van Flessentuin van hun mini-ecosysteem op de mooiste manier kunt genieten van het beste groen in huis. 

Mini ecosysteem kopen? Check flessentuin.nl

Ben jij mijn volgende Gast?

Lijkt het jou leuk om ook een gastblog te schrijven, twijfel niet en neem contact op: Je mag mijn mailen of via deze link een bericht achterlaten.

  • Dagje uit – dierentuin, stedentrip, museum e.d.
  • Wandelen, leuke wandeling / bos, kustpad, paaltjesroute
  • Bedrijf, schrijf een verhaal over jouw zaak.
  • Interieur, deel je foto’s, tips & promoot je insta
  • DIY Ben jij super handig en vind je het leuk om dat hier te delen?
  • (Mentale) – gezondheid. Wil je vertellen over Burn-out / depressief zijn of een aandoening die meer aandacht verdient?
  • Planten, vertel over je mooiste, moeilijkste, uitdagende groene vriend in een blog
  • Fotografie, heb jij leuke en handige tips die je wil delen?

Geïnteresseerd geraakt? Mail naar jajofotografie@gmail.com of reageer via het contactformulier op deze website.

Groet Jeanine, @Thuis_bij_jajo

De vorige gastblog was van 

Carmen – Mealpreppen

Kim – Interier & meer

Tinneke – Inrichting & Tips

Geef een reactie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest