Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1
Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je aan te melden voor het schrijven van een gastblog met een aantal onderwerpen die op mijn blog passen. Deze keer staat het interieur centraal.

Met veel trost geef ik nu het woord aan:

Kim @onesixty1

Een gastblog schrijven… Dat is iets wat ik nog nooit gedaan heb, maar voor alles is een eerste keer, @thuis_bij_jajo biedt nu deze kans dus, deze grijp ik mooi even met beide handen aan.
Mijn naam is Kim, moeder van 2 dochters, verloofd met Vincent en we wonen in Woubrugge.

Op Instagram ken je mij als @onesixty1. Voorheen woonden we in een appartement op 4 hoog en op nummer 161 vandaar de naam van mijn instagrampagina, die bol staat van interieur foto’s. Maar mijn grote wens is altijd een tuin geweest en afgelopen mei kregen wij deze mogelijkheid.


Nu wonen we in een vrijstaand huis met een mega grote tuin en daar hebben we
afgelopen zomer echt veel plezier van gehad. Die ene stap vanuit huis naar de tuin geeft zoveel gevoel van vrijheid.
In mijn interieur vind je vooral grijs, wit en hout. Veel licht in huis vind ik namelijk heel belangrijk.

Ik zou bijvoorbeeld nooit een donkere kleur muur of een groot donker meubel in huis
kunnen hebben. Terwijl ik het bij anderen in het interieur wel heel gaaf vind. Maar om niet álles wit te hebben is er gelukkig de kleur grijs maar dan wel uiteraard de lichte versie…

Rust in huis creëren


Van rommel in ons binnenhuis word ik heel onrustig dus ik ben eigenlijk altijd wel bezig met
opruimen, veranderen en verplaatsen om nog meer rust in huis te creëren. In mijn hoofd is het altijd druk, dus dan is het fijn als je in huis wel je rust kan vinden. Nu is dat met kinderen iets lastiger met o.a. hun speelgoed dus heb ik daarvoor grote kisten staan waar alles in gaat. Heb voor mijn keuze van de kisten natuurlijk gezorgd dat ze in mijn interieur passen, qua kleur en grootte.

In mijn huis hoeft het allemaal niet strak en obsessief recht te staan maar ik heb wel 1 streven; zolang de vloer maar vrij
en zichtbaar blijft. Ik hou namelijk erg van ruimte!
Maar vind het aan de andere kant ook lastig om deze te benutten.
Ik kies dan eerder toch voor een lege ruimte dan voor een volle (of dat het vol oogt…)

geometrisch en symmetrisch tekenen


Planten heb ik ook altijd leuk gevonden maar op een vreemde manier stopten ze altijd met leven in ons vorige huis. Sinds we hier wonen heeft elke plant het super naar zijn zin en stiekem vind ik dat een plant een interieur ook meerwaarde geeft.


Als hobby teken ik ook heel graag. Vooral geometrisch en symmetrisch tekenen. Ik heb al veel mensen blij mogen maken met mijn tekeningen en dat vind ik echt zo leuk! Ik krijg nog geregeld berichtjes binnen of ik iets wil speciaals wil tekenen.
Grappig feit; ik zocht een tijdje terug alleen maar een hobby en na wat proberen kwam ik hierop uit. Het is voor mij zelfs ook nog een soort van therapie. Ik had namelijk nooit gedacht dat ik van lijntjes tekenen rustig zou worden.


Zo, nu weten jullie weer een stukje meer over mij. Hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

liefs, Kim

Ben jij mijn volgende Gast?

Lijkt het jou leuk om ook een gastblog te schrijven, twijfel niet en neem contact op: Je mag mijn mailen of via deze link een bericht achterlaten.

  • Dagje uit – dierentuin, stedentrip, museum e.d.
  • Wandelen, leuke wandeling / bos, kustpad, paaltjesroute
  • Bedrijf, schrijf een verhaal over jouw zaak.
  • Interieur, deel je foto’s, tips & promoot je insta
  • DIY Ben jij super handig en vind je het leuk om dat hier te delen?
  • (Mentale) – gezondheid. Wil je vertellen over Burn-out / depressief zijn of een aandoening die meer aandacht verdient?
  • Planten, vertel over je mooiste, moeilijkste, uitdagende groene vriend in een blog
  • Fotografie, heb jij leuke en handige tips die je wil delen?

Geïnteresseerd geraakt? Mail naar jajofotografie@gmail.com of reageer via het contactformulier op deze website.

Groet Jeanine, @Thuis_bij_jajo

De vorige gastblog was van Carmen – over Mealpreppen

Geef een reactie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest