WINACTIE
WINACTIE

In samenwerking met Hemdvoorhem.nl mag ik aan twee van mijn volgers een Happy Chocolade Sets weggeven. Dit mag ik doen, omdat ik met mijn Instagram pagina 1000 volgers heb bereikt. Waarvoor duizend keer dank! Volg jij mij nog niet en wil je wel kans maken op deze toffe set? Like mijn pagina & doe mee!

een pakket gekregen van hemd voor hem, met daarin twee paar happt socks en een peer Tony Chocolonely. De sokken worden nog steeds met veel pplezier gedragen,
Happy Chocolade Set – Hemd voor hem.

Vaderdag tips:

Ben jij nog opzoek naar een cadeautje voor je vader, vader van de kinderen, broer, opa of een andere man die een leuk cadeautje verdient? via hemdvoorhem.nl kan je kiezen uit een heel divers aanbod aan sokken, stropdassen, boxershorts en overhemden. nieuwsgierig geworden? neem een kijkje via: Hemdvoorhem.nl

In de handen van mijn man zie je een paar happysocks in de kleuren rood blauw & roze geel oranje.
Mijn man ontving vorig jaar ook zo’n leuk Happy Chocolade Set.

Op dit moment zijn er vakantiedeals bij hemdvoorhem.nl dus je shopt nu met korting. Naast mannenkleding zijn er ook voor vrouwen overhemden, sokken hemdjes, en ondergoed, maar het is voornamelijk een webshop voor hem.

Dus heeft jou man, vader, opa alles al? check dan zeker even de cadeau afdeling, er is vast iets wat hij nog niet blijkt te hebben!

Mijn man kreeg vorig jaar ook een leuke set met sokken. Ze worden nog steeds met veel plezier gedragen. Het leuke is dat mensen er op reageren. ”wat voor leuke sokken heb je vandaag weer aan” Echt een onderwerp van gesprek dus.

Extra winkans

Zoals je op mijn Insta hebt kunnen lezen vertel ik je hier hoe je een extra winkans kan bemachtigen.. Vooruit, ik geef je er twee.

* Reageer onder deze blog, met je Instagram naam, zodat ik die op een briefje kan zetten.

* Deel mijn insta-post in je stories tag daarbij @thuis_bij_jajo & Hemdvoorhem.nl

chinees lantaarnplantje, wonen, interieur, instagram, thuis bij jajo, op de plank in de keuken staat dit plantje.
op insta krijg je mee foto’s van ons huis te zien.

Heb jij zelf de gouden tip voor Vaderdag? Ik ben benieuwd naar jullie cadeautjes tijdens vaderdag.

Hele fijne dag en tot snel hier, of op insta!

Liefs, Jeanine.

Geef een reactie

16 Reacties

 1. Angelina

  Ah, wat leuk! Hier kan ik vriendlief wel blij mee maken.. @ansjeleuk

  Antwoord
 2. Romy

  Wat een kei leuke winactie! Doe graag mee! @ourhomeat.nr2

  Antwoord
  • Aline Bouma

   Wat een leuke samenwerking /winactie! Helemaal vrolijk van, ik doe dus heel graag even mee

   Antwoord
 3. Kellyschoenmaker

  Yes heel leuk

  Antwoord
 4. Femke

  Leuk! Ik doe hier ook mee! @huskeynsintnyk 😊

  Antwoord
 5. huisjeinderijp

  Superleuk!! Ik ga zelf voor de chocolade, en de sokken voor manlief 😂

  Fijne avond Jeanine!
  Liefs,
  Anne
  @huisjeinderijp

  Antwoord
 6. @wherethequeenslive

  Echt superleuk! Mijn man draagt graag de gekste sokken en zijn collectie kan natuurlijk altijd worden uitgebreid. Superleuk voor mn kindjes om te geven.

  Antwoord
 7. Loes

  Wat een toffe winactie! Ik maak graag een kansje🍀 instagram: loesss_je

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest