Blog

Happy Socks.
Gepubliceerd op: 25 augustus 2019
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Review

Mijn man is echt gek op bijzondere sokken! Hoe tof is het dan om sokken van Happy Socks te mogen ontvangen. En hoe! In een prachtige cadeau verpakking, inclusief mooie strik kwam het pakketje bij ons aan. Ik had mijn man niks vertelt over deze samenwerking. Dus toen hij het cadeau mocht open maken was hij oprecht enthousiast over de inhoud van het pakket.


In het pakket zitten twee paar mooie sokken en een reep Tony Chocoloney.. Ook fijn. De sokken hebben een ruit motief in vrolijke kleuren. Eerdere gekochte sokken van Happy Socks blijven ook serieus goed in de was en zijn kwalitatief goed.

De verpakking is zoals ik al schreef was echt heel goed verzorgd. Als je niet kan bedenken wat voor cadeautje je voor je broer, vader, man of neefje moet kopen kan ik Happy Socks zeker aanraden. Het is makkelijk online te bestellen via de website Hemd voor hem. Daar kan je een complete cadeauverpakking te bestellen. Uiteraard in je favoriete kleur en / of print. Ik zag op de website dat Happy Socks ook sneakersokjes heeft. Hemd voor hem heeft ook een ruim assortiment aan andere mannenkleding, denk aan stropdassen, truien, polo’s.

Mijn man zal deze sokken met veel plezier gaan dragen naar zijn werk. zoals hij zelf zei;

Bedankt voor deze sokken! Ik ga ze casual dragen, maar ook zeker zakelijk. Het is prima te combineren mijn kleding en schoenen.

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 143 andere abonnees

Geef een reactie

5 Reacties

 1. Villasappho

  Ik ben dol op de sokken maar ik vind 9 euro per paar op hun website echt te duur. Over een paar weken liggen ze voor de helft in de winkels.

  1
  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Ja, dat kan ik begrijpen hoor. Vind ik een cadeautje bedenken voor mannen soms ook erg moeilijk. En dit is dan wel oprecht een optie voor mij. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Fijn weekend! Groet Jeanine!

   Antwoord
 2. kool-family

  Mooi! Vele sokken van happy socks
  Vind ik gewoon too much, maar deze zijn wel klassevol en mooi.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Ja, deze zijn inderdaad keurig. Niet heel hysterisch. Dat vonden wij ook. Fijn weekend! Groet Jeanine.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest