Blog

Happy Socks.
Gepubliceerd op: 25 augustus 2019
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Review

Mijn man is echt gek op bijzondere sokken! Hoe tof is het dan om sokken van Happy Socks te mogen ontvangen. En hoe! In een prachtige cadeau verpakking, inclusief mooie strik kwam het pakketje bij ons aan. Ik had mijn man niks vertelt over deze samenwerking. Dus toen hij het cadeau mocht open maken was hij oprecht enthousiast over de inhoud van het pakket.


In het pakket zitten twee paar mooie sokken en een reep Tony Chocoloney.. Ook fijn. De sokken hebben een ruit motief in vrolijke kleuren. Eerdere gekochte sokken van Happy Socks blijven ook serieus goed in de was en zijn kwalitatief goed.

De verpakking is zoals ik al schreef was echt heel goed verzorgd. Als je niet kan bedenken wat voor cadeautje je voor je broer, vader, man of neefje moet kopen kan ik Happy Socks zeker aanraden. Het is makkelijk online te bestellen via de website Hemd voor hem. Daar kan je een complete cadeauverpakking te bestellen. Uiteraard in je favoriete kleur en / of print. Ik zag op de website dat Happy Socks ook sneakersokjes heeft. Hemd voor hem heeft ook een ruim assortiment aan andere mannenkleding, denk aan stropdassen, truien, polo’s.

Mijn man zal deze sokken met veel plezier gaan dragen naar zijn werk. zoals hij zelf zei;

Bedankt voor deze sokken! Ik ga ze casual dragen, maar ook zeker zakelijk. Het is prima te combineren mijn kleding en schoenen.

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 146 andere abonnees

Geef een reactie

5 Reacties

 1. Villasappho

  Ik ben dol op de sokken maar ik vind 9 euro per paar op hun website echt te duur. Over een paar weken liggen ze voor de helft in de winkels.

  1
  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Ja, dat kan ik begrijpen hoor. Vind ik een cadeautje bedenken voor mannen soms ook erg moeilijk. En dit is dan wel oprecht een optie voor mij. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Fijn weekend! Groet Jeanine!

   Antwoord
 2. kool-family

  Mooi! Vele sokken van happy socks
  Vind ik gewoon too much, maar deze zijn wel klassevol en mooi.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Ja, deze zijn inderdaad keurig. Niet heel hysterisch. Dat vonden wij ook. Fijn weekend! Groet Jeanine.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven klinkt niet als een enorme klus. Dat is het ook bepaald niet, maar ik had het ook nog nooit gedaan. Ik voel mij net Pippi Langkous; “ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.” Om te kunnen beginnen.. De voorbereidingen zijn al...

Lees meer
Boterkoek van Abel Bakt.

Boterkoek van Abel Bakt.

Abel Bakt brengt geluk in de brievenbus! Wat een fijne verrassing om een boterkoek uit de brievenbus te halen.Na mijn revalidatie-dag kom ik moe thuis, het is intens om jezelf opnieuw te leren kennen en te ontdekken wat wel en niet kan. Uit gewoonte kijk ik in de...

Lees meer
Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest