🌱 H O O I K O O R T S 🌱
🌱 H O O I K O O R T S 🌱

Bijna twee weken ben ik praktisch lamgeslagen door de hooikoorts. Hardlopen lukt niet, want dan ga ik de nacht en dag daarna door de grond van de irritatie. Foto’s maken buiten is geen pretje, want irritatie. Het was zo erg dat ik niet meer kon functioneren op mijn werk. Ongelooflijk.

Duizeligheid, trillen. Door de nachten en dagen vol onrust is het bijtanken niet te doen. Mijn energie was (is) ver te zoeken. 🥴

Hooikoorts, Mooie lucht, pollen, allergie, allergische reactie, allergieën.

Toch is de lucht ook mooi! (Zonder pollen!)

Inmiddels ben ik naar de huisarts geweest voor extra medicatie en een rondje langs de fysio voor ontspanningsmassage. Ik zit helemaal vast in mijn nek waardoor de hoofdpijn lekker zijn gang kan gaan. Nooit geweten dat dit zo’n invloed kan hebben op je leven. Hooikoorts heb ik al jaren, en heb dat al jaren prima onder controle. Dit jaar, huilen! Echt vreselijk. 😭

Hopelijk kan ik de aankomende TT week (ook dat nog) een beetje mijn gezondheid normaliseren. Ik ben in ieder geval vrij van mijn werk. Dus ik kan slapen en actief zijn wanneer ik wil.. 😉 Daarnaast heb ik een nieuwe camera die ik zéér graag verder wil leren kennen, de foto hieronder is alvast een voorproefje. Hopelijk gaat dat lukken deze week. 🤞 Wie weet kom ik je tegen in Assen… 📸

Nieuwe camera, hooikoorts, medicatie, uitgeput,

Een van de eerste foto’s met mijn nieuwe camera.

Heb jij Dé tip tegen hooikoorts? Laat het gerust weten

Hopelijk is mijn volgende blog weer een gezellige wandel- foto- reviewblog. De review komt er zeker. Ik ben druk een product aan het testen. Super leuk!

Groetjes Jeanine.

Geef een reactie

1 Reactie

  1. Linda Bults

    Ik heb dit jaar ook meer last van hooikoorts dan andere jaren maar met anti-hooikoortstabletten en neusspray gaat het wel. Immunotherapie schijnt heel goed te helpen. Misschien is dat een idee? Maar dat begint pas in maart dus zal je dit jaar niet meer helpen helaas.
    Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe camera!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest