Blog

🌱 H O O I K O O R T S 🌱
Gepubliceerd op: 26 juni 2019
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: fotografie | Persoonlijk

Bijna twee weken ben ik praktisch lamgeslagen door de hooikoorts. Hardlopen lukt niet, want dan ga ik de nacht en dag daarna door de grond van de irritatie. Foto’s maken buiten is geen pretje, want irritatie. Het was zo erg dat ik niet meer kon functioneren op mijn werk. Ongelooflijk.

Duizeligheid, trillen. Door de nachten en dagen vol onrust is het bijtanken niet te doen. Mijn energie was (is) ver te zoeken. 🥴

Hooikoorts, Mooie lucht, pollen, allergie, allergische reactie, allergieën.

Toch is de lucht ook mooi! (Zonder pollen!)

Inmiddels ben ik naar de huisarts geweest voor extra medicatie en een rondje langs de fysio voor ontspanningsmassage. Ik zit helemaal vast in mijn nek waardoor de hoofdpijn lekker zijn gang kan gaan. Nooit geweten dat dit zo’n invloed kan hebben op je leven. Hooikoorts heb ik al jaren, en heb dat al jaren prima onder controle. Dit jaar, huilen! Echt vreselijk. 😭

Hopelijk kan ik de aankomende TT week (ook dat nog) een beetje mijn gezondheid normaliseren. Ik ben in ieder geval vrij van mijn werk. Dus ik kan slapen en actief zijn wanneer ik wil.. 😉 Daarnaast heb ik een nieuwe camera die ik zéér graag verder wil leren kennen, de foto hieronder is alvast een voorproefje. Hopelijk gaat dat lukken deze week. 🤞 Wie weet kom ik je tegen in Assen… 📸

Nieuwe camera, hooikoorts, medicatie, uitgeput,

Een van de eerste foto’s met mijn nieuwe camera.

Heb jij Dé tip tegen hooikoorts? Laat het gerust weten

Hopelijk is mijn volgende blog weer een gezellige wandel- foto- reviewblog. De review komt er zeker. Ik ben druk een product aan het testen. Super leuk!

Groetjes Jeanine.

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

1 Reactie

  1. Linda Bults

    Ik heb dit jaar ook meer last van hooikoorts dan andere jaren maar met anti-hooikoortstabletten en neusspray gaat het wel. Immunotherapie schijnt heel goed te helpen. Misschien is dat een idee? Maar dat begint pas in maart dus zal je dit jaar niet meer helpen helaas.
    Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe camera!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest