Blog

(P)update..
Gepubliceerd op: 16 juni 2019
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: fotografie | Mick

Wow, alles ligt even stil. Vorige week hebben wij onze puppy Mick opgehaald. Inmiddels zijn wij een week verder en zal ik jullie even bijpraten. Wij denken al langer na over een puppy, maar wat voor ras en wanneer, waarom wel, waarom niet…

Een hele tijd geleden kwamen wij tijdens een wandeling een Australian Shepherd tegen. Mijn man en ik vonden dit alle twee een leuke hond. En puur toevallig kwamen wij in contact met een nestje van dit ras. Wij hebben de knoop doorgehakt en besloten ervoor te gaan.

Mick, Australian Shepherd, Aussie, Hond, Puppy, Hondje

Mick in de tuin

Afgelopen zondag was het zover, wij hebben Mick deze middag mee naar huis genomen. Daar begint ons avontuur. De rit naar huis gaat heel goed, hij valt meteen in slaap. Thuis aangekomen zijn wij meteen naar de achtertuin gelopen. Na een verkenningsronde gaan wij naar binnen. Wij hebben echter ook drie katten. Grote uitdaging wat mij betreft. Zowel de poezen als Mick zijn super relaxed. Na een week is het nog steeds heel goed tussen alle dieren.

Australian Shepherd, Mick, Aussie, Hond, Hondenblog, Puppy, Schattig

Eendjes kijken

De wijk wordt inmiddels ook stukje bij beetje ontdekt. Eendjes in de vijver, hondjes bij de buren. Maar ook de hond van mijn broertje en schoonzus is inmiddels bezocht. Mick zijn broertje Bodhi woont bij vrienden van ons. Toen zij elkaar weer zagen waren ze helemaal dol!

Kijk hoe schattig die staartjes eruit zien zo. Mick heeft het rode bandje om. Hij is echt kleiner dan zijn broer. Het is ook wel een druktemaker. Dus misschien verbrand hij zijn eten sneller. Het komt vast goed met hem. De puppycursus is inmiddels ook gestart. Dat hebben wij wel nodig, wij doen nu namelijk maar wat, dat kan niet de bedoeling zijn..

Later kan hij ook gezellig mee op onze wandelingen. Deze zijn nu nog te ver, maar straks is het appeltje eitje voor Mick.

Dan weten jullie nu waarom het zo rustig was afgelopen week.

Tot een volgende (p)update
Groet van Jeanine. Poot van Mick!

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

6 Reacties

 1. Geesje van Noord

  Wat een schatje ,veel plezier en geluk met hem.

  Antwoord
 2. Sandra

  Moh, hoe lief! Heel veel geluk gewenst!

  Antwoord
 3. Stien den Braber

  O, wat een schatje. En nu op puppycursus,, denk ik? Veel plezier gewenst.

  Antwoord
 4. Villasappho

  Mijn god wat een dotje! Blijf je er geen foto’s van maken?

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Jawel… Heel verschrikkelijk.. Maar hij groeit zó snel dat ik bang ben dat ik straks iets níet op de foto heb. Erg hè!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest