Blog

Wereldkaart op Aluminium
Gepubliceerd op: 2 maart 2019
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Persoonlijk | Review

Mijn mailbox geeft een melding van een nieuw bericht. Als ik de mail open zie ik een bericht met de vraag of ik een wereldkaart op Aluminium wil ontvangen in ruil voor een review. Daar moet ik over nadenken. Ik heb nog nooit een review geschreven. Na kort overleg met mijn man besluit ik het te doen.

Op de website ga zoeken naar een wereldkaart voor aan onze muur. Als ik het aanbod zie ben ik verbaasd. Ontzettend veel! Er is voor elke huiskamer in Nederland een passend exemplaar te vinden. Van de wereld in een vingerafdruk tot pasteltinten. Ook stoere wereldkaarten en zelfs voor op de kinderkamer kan je hier slagen. Wij hebben in huis een stoel als eyecatcher. Daar moet het in ieder geval bij passen.

Mondriaan, foto op Aluminium, Wereldkaarten.nl Wereldkaarten, wereldkaart
Onze stoel, vaak bezet door de katten

Dan komt het moment dat wij de knoop moeten doorhakken. Wat gaan wij kiezen. Wij maken de keus los van elkaar. Ik twijfel tussen twee, mijn man kiest toevallig één van die twee. Dan is de beslissing genomen. Het wordt de Mondriaan! Al vind ik het wel een heftige keus, zeer uitgesproken qua stijl en kleuren. Maar soms moet je lef hebben.

Foto op Aluminium, Wereldkaart.nl, Werelkaarten. Wereldkaart , Review, Mondriaan

Nadat de bestelling geplaatst is worden wij al snel verblijd met deze muurdecoratie. Keurig verpakt, zonder beschadigingen wordt hij geleverd. Het valt meteen op wat voor lichtgewicht deze Mondriaan is. In het echt is hij groter dan verwacht. Wel hebben wij zelf een ophangsysteem voor de foto op aluminium aangeschaft. Deze zat er niet bij.

De Mondriaan is afgedrukt als foto op aluminium, daardoor is hij heel dun en valt dan ook mooi tegen de muur. Doordat wij iets boven het dressoir hebben opgehangen lijkt het meteen groter in huis, apart hoe dat werkt. Wij zijn zeer blij met deze wereldkaart.

Mondriaan, foto op Aluminium, wereldkaarten.nl, wereldkaart, review

Als wij nu bezoek over de vloer krijgen reageren ze vrijwel meteen op onze wereldkaart. De reacties zijn erg positief. Hij springt zeker in het oog, het lef hebben heeft zeker geloond.

Dit was mijn eerste review, ontzettend spannend om op ”publiceren” te drukken. Heel erg leuk dat ik benaderd ben door wereldkaarten.nl om hierover te vertellen, bedankt voor het vertrouwen.

Heb jij al iets moois aan je muur?

Tot een volgende review!

Groet Jeanine.

Mondriaan, Wereldkaart, Werelkaarten.nl, review
Het totaal beeld.

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

2 Reacties

 1. Yova

  Prachtig poezen heb je daar. Het lijkt kleuren van Mondriaan schilderijen. Het staat apart op de muur. Wij hebben Veluwe canvas schilderij. En vlinder in de metaal. Jimmy canvas schilderij. De rest niet. Alleen in de slaapkamer hangen canvas schilderijen. Groetjes, Fijn weekend.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Bedankt voor je reactie. Wat leuk dat jij ook schilderijen in huis hebt. Dat maakt het gezellig. Leuke blogs schrijf je.
   Fijn weekend. Groet Jeanine.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Gastblog: Carmen @het.suiker.huisje – Meal preppen

Gastblog: Carmen @het.suiker.huisje – Meal preppen

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer

Pin It on Pinterest