Blog

Kerstkaarten 2018
Gepubliceerd op: 24 december 2018
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Geen categorie

Kerstkaarten, ieder jaar krijgen wij er minder. En dat vind ik jammer. Het is zo gezellig om met kerst een kaartje op de mat te vinden.

Ook dit jaar heb ik ze weer laten maken in Duitsland, het is een beetje een traditie aan het worden. Als wij een kerstmarkt bezoeken, dan laat ik meteen 50 kaarten met onze foto drukken. Dit keer 2 designs.

Omdat ik ervan uit ga dat alle kaarten inmiddels bij de juiste mensen zijn aangekomen plaats ik ze alvast.

Op mijn facebookpagina kan je de komende dagen genieten van mijn schrijfsels van 2018. Een terugblik, soms vergeet ik wat ik allemaal doe in één jaar tijd. Best veel, blijkt als je eens terug leest.

Hele fijne kerstdagen gewenst.

Liefs Jeanine.

kerstkaart, Wensen, Post, Echte post is leuker
Fijne kerstdagen
kerstkaart, Fijne dagen, Kerst, Winter, Wensen, Beste wensen, Liefde
Een Liefdevol 2019

Nieuwsgierig naar onze kerstkaart van vorig jaar? (Ik zie dat mijn hardlopen toch enig verschil heeft gemaakt afgelopen jaar.) Die kan je lezen: Kerstkaart 2017

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 145 andere abonnees

Geef een reactie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog – Monique, interieur @Bij_Spiertjes_Thuis.

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest