Blog

Kerstkaarten 2018
Gepubliceerd op: 24 december 2018
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Geen categorie

Kerstkaarten, ieder jaar krijgen wij er minder. En dat vind ik jammer. Het is zo gezellig om met kerst een kaartje op de mat te vinden.

Ook dit jaar heb ik ze weer laten maken in Duitsland, het is een beetje een traditie aan het worden. Als wij een kerstmarkt bezoeken, dan laat ik meteen 50 kaarten met onze foto drukken. Dit keer 2 designs.

Omdat ik ervan uit ga dat alle kaarten inmiddels bij de juiste mensen zijn aangekomen plaats ik ze alvast.

Op mijn facebookpagina kan je de komende dagen genieten van mijn schrijfsels van 2018. Een terugblik, soms vergeet ik wat ik allemaal doe in één jaar tijd. Best veel, blijkt als je eens terug leest.

Hele fijne kerstdagen gewenst.

Liefs Jeanine.

kerstkaart, Wensen, Post, Echte post is leuker
Fijne kerstdagen
kerstkaart, Fijne dagen, Kerst, Winter, Wensen, Beste wensen, Liefde
Een Liefdevol 2019

Nieuwsgierig naar onze kerstkaart van vorig jaar? (Ik zie dat mijn hardlopen toch enig verschil heeft gemaakt afgelopen jaar.) Die kan je lezen: Kerstkaart 2017

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest