Blog

Winterfoto’s
Gepubliceerd op: 17 december 2018
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Assen | Dagje uit | fotografie

Geen lang blogbericht. Maar een fotoverslag van de sneeuw. Een rondje wandelen vlak bij huis is, in dit geval wel zo veilig.

Ben jij aan de wandel geweest in de sneeuw?

Winter in Assen, Assen, Sneeuw, Winterwonderwandeling

Winter in Assen

Winter in Assen, Assen, Sneeuw, Winterwonderwandeling

Wandelen op Landgoed Valkenstijn

Winter in Assen, Assen, Sneeuw, Winterwonderwandeling

Een beetje kleur tussen al het wit.

Winter in Assen, Assen, Sneeuw, Winterwonderwandeling

Landgoed Valkenstijn in een winterjasje

De oprijlaan van Landgoed Valkenstijn

In juni stond ik voor het goede doel in mijn trouwjurk op precies deze locatie. 💕

https://jajofotografie.com/2018/06/14/trouwjurk-weer-aan-wassen/

Mijn lieve man schoot ook een foto van mij

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 146 andere abonnees

Geef een reactie

6 Reacties

 1. Villasappho

  Nee was aan het werk maar ben wel even met de laatste sneeuw en mist aan de wandel geweest.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Balen dat je moest werken. Geen last van de mist gehad? Vind dat altijd zo onprettig. Het kan ook wel heel mooi zijn.

   Groet Jeanine.

   Antwoord
 2. Stien den Braber

  Ja. wat wad het mooi buiten. Maar het is alweer voorbij. Zo te zien heb je ervan genoten.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Zeker. Ik vind dat heerlijk weer. Maar helaas van korte duur. Wie weet wat er nog komt. ☃️❄️

   Antwoord
 3. Wendy Schuchmann

  Wat woon je mooi daar! Van de sneeuw kun je prachtige foto’s maken. Zelf ga ik er in de lente (en zomer) het liefst op uit om te wandelen en te fotograferen, maar alle seizoenen hebben zo hun charme.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Dank je wel, wij wonen echt op een fijne plek. Het is momenteel ook alweer prachtig groen aan het worden. Ook wel weer fijn. Inderdaad ieder seizoen zijn charme.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven klinkt niet als een enorme klus. Dat is het ook bepaald niet, maar ik had het ook nog nooit gedaan. Ik voel mij net Pippi Langkous; “ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.” Om te kunnen beginnen.. De voorbereidingen zijn al...

Lees meer
Boterkoek van Abel Bakt.

Boterkoek van Abel Bakt.

Abel Bakt brengt geluk in de brievenbus! Wat een fijne verrassing om een boterkoek uit de brievenbus te halen.Na mijn revalidatie-dag kom ik moe thuis, het is intens om jezelf opnieuw te leren kennen en te ontdekken wat wel en niet kan. Uit gewoonte kijk ik in de...

Lees meer
Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest