De maand Augustus

Jongens wat blijft het warm deze maand. Niet klagen maar dragen. Dat doe ik ook. Maar is het al bijna herfst? Inmiddels is het 25 augustus en regent het! Yes! Sorry, maar Yes! Het is gewoon gezellig als het regent. Vind ik dan. Aankomend weekend komt de zon er weer lekker bij! Genieten van de nazomer.

Nieuwe baan

De eerste werkdagen waren leuk, veel nieuwe indrukken. En een kladblokje vol geschreven om alles te onthouden. Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, wennen aan een nieuwe gebouw. Meer reistijd dan voorheen. Ik werkte in Assen, nu in Groningen. Maar tot nu toe weinig problemen daarmee. Aan het eind van de eerste maand heb ik het erg naar mijn zin, voel ik mij er al goed op mijn plek.

Hardlopen

Het einde van de maand juli was ik niet fanatiek, ik loop liever in de regen. ­čśë En een ochtendmens ben ik ook niet. In augustus gaat het een stuk beter. Meer loopjes, verder en sneller.

Hardlopen, ik loop hard, Strava, GiveKudos, Liefde voor Lopen, Brook, Running
Harlopen 6 augustus
Hardlopen, Strava, running, Liefde voor Lopen, hardlopen, Assen ,
Harlopen op 20 augustus
Laatste dag van de maand loop

Door mijn nieuwe werk ben moet ik even wennen aan mijn ritme. Ik loop begin augustus op mijn vrije dagen. Eind augustus loop ik ook na het werk. Mijn voorkeur heeft toch ’s ochtends (niet te vroeg) nuchter een rondje lopen te lopen. Dus dat kan alleen maar op vrije dagen.

In September staan er twee wedstrijden op de planning. 4 september loop ik de Westerbergen Summer Trail in Echten. En op 15 september de 4 mijl van Assen. Jullie kunnen het volgen op instagram, als je zoekt op JaJoFotografie ga je mij vinden.

Hardlopen, Strava, Velographic, rennen, Assen, 4 mijl van Assen,
Alle activiteiten samengevat door Velographic.

Sk├╗tsjesilen Grou

Op 4 augustus is de start van het sk├╗tsjesilen 2018. Wij besluiten last minute dat wij toch wel graag willen kijken bij dit super Friese evenement. Als wij de data van wedstrijden bekijken komen wij ook al snel tot de conclusie dat de 4e de enige datum is die wij k├║nnen kijken. En het was het ritje naar Grou waard.

Het was een spectaculaire start. Acht boten breed voeren door de versmalling die de naam “De Tynje” draagt. Dit is een verbinding tussen twee meren. Als wij ze gezien hebben drinken wij een drankje in Akkrum, in de haven kan je hier heerlijk zitten, bootjes kijken en wat lekkers eten en drinken.

Akkrum, Friesland, Haven, jachthaven, koffie, thee, bier
De haven in Akkrum

GammaRacingDay

Ieder jaar in augustus is er op het TT-Circuit een groot en gratis evenement. Ontzettend laag drempelig, een kijkje in de pitbox of langs de grote wagens die deelnemen aan de Dakar rally bekijken. Er is veel te beleven dit weekend. Race broers Tim & Tom Coronel delen handtekeningen uit. En neerlands trots in de wk superbike, Michael van der Mark, rijdt een bloedsnel demo rondje over het heilige asfalt. Op datzelfde asfalt liep ik de TT-Run. Dat is toch gaaf! De Formule 1 auto met Carlos Saintz als coureur gaat ook razend snel over de baan.

Carlos Saintz, Formule 1, Formule 1 Assen, Gamma Racing Day, Renault Formule 1, Renault
Carlos Saintz maakt een burn-out op het Circuit
Tim Coronel, Tom Coronel, Gamma Racing Day, Eat My Dust, Kaas voor kerels,
Gebroeders Coronel in gesprek met Arjan v/d Giessen

Op twitter ging bovenstaande foto als een dolle! Nog nooit had ik zo’n tweet de wereld in geslingerd. Via deze link kan je hem bekijken. Echt heel tof! Nooit meer een tweet van mij missen? Je kan mij meteen volgen.

Plannen in September.

Er is veel te doen jn september. Midnightwalk in Assen, de 4 mijl van Assen, Kunst aan de Vaart, MXGP op het TT Circuit. Dus ik denk dat het volgende maand overzicht vol staat met uitjes!

Fijne nieuwe maand!

Liefs, Jeanine.

2 gedachten over “De maand Augustus

Voeg uw reactie toe

  1. Leuk dat je tweet het zo goed heeft gedaan! Het is ook absoluut een mooie foto! En ja, ik wil deze maand ook weer meer gaan wandelen, in de zomer was het mij vaak te warm en was ik ook nog eens te druk met de Formule 1.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: