Blog

Instagram tag.
Gepubliceerd op: 26 januari 2018
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: instagram | Persoonlijk

Aan het oproepje van Mirjam van Een goed verhaal, om mee te doen aan de instagram tag besloot ik gehoor te geven. Instagram is inmiddels een beetje mijn nieuwe ”fijne foto uitlaatklep” geworden. Hoog tijd om hier eens te laten zien wat ik daar zoal deel.

Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

Instagram, best nine, natuur,

Veel oranje tinten in de fotos.

Dankzij de pagina best nine, weet ik welke foto de meeste likes kreeg. Deze uitslag verbaasde mij best wel. Soms twijfel ik over een foto, denk ik mwaa.. die foto’s krijgen vaak de meeste likes en reacties. Heel apart.

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Ten tijde van het schrijven is deze foto net geplaatst. Van onze wandeling afgelopen zondag. Super leuke wandeling over het plankenpad op het Dwingelderveld.

Wat is je allereerste foto die je (in 2018) plaatste op Instagram?

In onze kerstoutfit wensen wij iedereen een goed 2018!

Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?

Er staan weinig foto’s van mijzelf op instagram. De foto’s die er zijn heb ik onder #DitIsJajoFotografie verzameld. Dus je kan ze allemaal vinden. Dit is de leukste.

Van welke Instagramfoto uit 2017 krijg je ter plekke heimwee?

Terug naar onze zomervakantie. Wij hebben in twente heerlijk gekampeerd. Bij de ijskuip kan je naast het museum van Hennie Kuiper bezoeken, ook heerlijke ijsjes halen. Zelfs zo lekker dat ze met bovenstaand ijsje naar het Europees kampioenschap in Italië zijn geweest.

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?

Gerechten deel ik weinig op instagram, wel een baksel. Deze marmer cake, en schattig klein hartje waren heerlijk!

Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis)dier?

Mijn (onze) huisdieren zijn Mainecoon katten, met een eigen profiel. @SamJacky2503. Mijn broer en schoonzus kregen een puppy, Freddy. Dat is een knapperd! Dus tja, kiezen jullie de allerleukste maar.

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij dit jaar het meest?

Afgelopen jaar ben ik lid geworden van een Facebookgroep; foonfoto. Daar worden tips en tricks gedeeld, zo ook de fotobewerkingsapps ”Snapseed”. Super uitvinding. Het is even puzzelen, spelen en testen. maar zeker de moeite waard.

Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram (top 5)?

Het is wel wisselend, maar de onderstaande hashtags zijn echt meest gebruikt.

#Drenthe #Assen #IgersDrenthe_Overijssel #Natuur #Landschap

Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?

@Catch_Holland – Erg leuk om te zien welke foto’s er in de rest van Nederland worden gemaakt.

@Mooilevenbijdegans – Ik vlieg al een tijdje mee. Haar blog is ook erg leuk.

@Igers_Assen Alle Assenaren die #IgersAssen gebruiken maken kans op een repost. Beetje valsspelen, deze pagina beheer ik zelf. 😉

Ik kan niet tellen:

@AnsjeLeuk Alle haakliefhebbers opgelet. Voor je (kraam)cadeautjes kan je bij Ansje slagen, uniek, mooi & orgineel!

De Instagram Tag

De Instagram tag is bedacht en begonnen door Daniëlle van allesvandaan.nl. Neem jij het stokje van mij over? Heel veel plezier met het invullen van deze tag!

Willen jullie mij volgen op Instagram? @Jajofotografie

Liever, of ook, Jajofotografie volgen op facebook? /Jajofotografie

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

1 Reactie

  1. verawandelt

    Dag Jeanine, wat een leuke Tag! Ik zit nog niet zo lang op Instagram. Als ik volleerd Instagrammer ben dan vul ik wellicht ook de Tag in. Fijn weekend gewenst. Groetjes Vera

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. De Maand Januari 2018 – jajofotografie - […] Instagram tag […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest