Blog

Onze kerstkaart.
Gepubliceerd op: 24 december 2017
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Persoonlijk

Onze kerstkaart is zoals gebruikelijk een fotokaart, deze keer heb ik ze bij de DM in Duitsland laten maken. Of eigenlijk maak ik ze zelf, je kan de tekst, lettertype en lay-out zelf kiezen. Het is eigenlijk gewoon leuk om te doen. En, zoals ik op andere blogs lees, heeft dit ook een DM prijsje. Wat een te gekke winkel is dat zeg. De fotokaarten komen vrolijk uit de machine rollen terwijl je wacht.

De foto is gemaakt door mijn moeder, in het museum in Enkhuizen. Daar volgt later nog een blog over. Wij waren er het laatste weekend dat het geopend was, dus tegen de tijd dat het weer open gaat in eind maart (uit mijn hoofd) verschijnt de blog.

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de leuke reacties en likes op mijn verhalen het afgelopen jaar.

Iedereen hele fijne dagen gewenst!

P.S. De laatste week van 2017 kijk ik terug op het afgelopen jaar middels een paar jaaroverzichten in verschillende thema’s. In Januari komen er weer verse nieuwe blogjes online. 
Kerstkaart, Fotokaart, Enkhuizen, Foto, DM

Ons Kerstkaartje

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 146 andere abonnees

Geef een reactie

4 Reacties

 1. Stien den Braber

  Jullie ook fijne dagen Jeanine!

  Antwoord
 2. kool-family

  Mooie kaart! Ik wens jullie ook fijne feestdagen!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Kerstkaarten 2018 – JaJoFotografie - […] Nieuwsgierig naar onze kerstkaart van vorig jaar? (Ik zie dat mijn hardlopen toch enig verschil heeft gemaakt afgelopen jaar.)…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven klinkt niet als een enorme klus. Dat is het ook bepaald niet, maar ik had het ook nog nooit gedaan. Ik voel mij net Pippi Langkous; “ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.” Om te kunnen beginnen.. De voorbereidingen zijn al...

Lees meer
Boterkoek van Abel Bakt.

Boterkoek van Abel Bakt.

Abel Bakt brengt geluk in de brievenbus! Wat een fijne verrassing om een boterkoek uit de brievenbus te halen.Na mijn revalidatie-dag kom ik moe thuis, het is intens om jezelf opnieuw te leren kennen en te ontdekken wat wel en niet kan. Uit gewoonte kijk ik in de...

Lees meer
Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest