Blog

Onze kerstkaart.
Gepubliceerd op: 24 december 2017
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Persoonlijk

Onze kerstkaart is zoals gebruikelijk een fotokaart, deze keer heb ik ze bij de DM in Duitsland laten maken. Of eigenlijk maak ik ze zelf, je kan de tekst, lettertype en lay-out zelf kiezen. Het is eigenlijk gewoon leuk om te doen. En, zoals ik op andere blogs lees, heeft dit ook een DM prijsje. Wat een te gekke winkel is dat zeg. De fotokaarten komen vrolijk uit de machine rollen terwijl je wacht.

De foto is gemaakt door mijn moeder, in het museum in Enkhuizen. Daar volgt later nog een blog over. Wij waren er het laatste weekend dat het geopend was, dus tegen de tijd dat het weer open gaat in eind maart (uit mijn hoofd) verschijnt de blog.

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de leuke reacties en likes op mijn verhalen het afgelopen jaar.

Iedereen hele fijne dagen gewenst!

P.S. De laatste week van 2017 kijk ik terug op het afgelopen jaar middels een paar jaaroverzichten in verschillende thema’s. In Januari komen er weer verse nieuwe blogjes online. 
Kerstkaart, Fotokaart, Enkhuizen, Foto, DM

Ons Kerstkaartje

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

4 Reacties

 1. Stien den Braber

  Jullie ook fijne dagen Jeanine!

  Antwoord
 2. kool-family

  Mooie kaart! Ik wens jullie ook fijne feestdagen!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Kerstkaarten 2018 – JaJoFotografie - […] Nieuwsgierig naar onze kerstkaart van vorig jaar? (Ik zie dat mijn hardlopen toch enig verschil heeft gemaakt afgelopen jaar.)…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest