Onze kerstkaart.

Onze kerstkaart is zoals gebruikelijk een fotokaart, deze keer heb ik ze bij de DM in Duitsland laten maken. Of eigenlijk maak ik ze zelf, je kan de tekst, lettertype en lay-out zelf kiezen. Het is eigenlijk gewoon leuk om te doen. En, zoals ik op andere blogs lees, heeft dit ook een DM prijsje. Wat een te gekke winkel is dat zeg. De fotokaarten komen vrolijk uit de machine rollen terwijl je wacht.

De foto is gemaakt door mijn moeder, in het museum in Enkhuizen. Daar volgt later nog een blog over. Wij waren er het laatste weekend dat het geopend was, dus tegen de tijd dat het weer open gaat in eind maart (uit mijn hoofd) verschijnt de blog.

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de leuke reacties en likes op mijn verhalen het afgelopen jaar.

Iedereen hele fijne dagen gewenst!

P.S. De laatste week van 2017 kijk ik terug op het afgelopen jaar middels een paar jaaroverzichten in verschillende thema’s. In Januari komen er weer verse nieuwe blogjes online. 
Kerstkaart, Fotokaart, Enkhuizen, Foto, DM
Ons Kerstkaartje

5 gedachten over “Onze kerstkaart.

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: