My Party – Assen

Sinds mei 2016 kan jij een kinderfeestje laten organiseren door Mariël. Zij runt My party Assen met veel passie. Van tafel versiering tot een compleet georganiseerde middag.

Tijdens een kopje koffie in het MFA in Kloosterveen vertelt zij enthousiast over haar bedrijf, tijdens de feestjes kan zij al haar passies combineren. Ze is dol op kinderen is erg creatief en gek op dansen. Via haar website kan jij je themafeestje kiezen, denk aan frozen of piraten

Frozen, kinderfeestje, thema Assen
http://www.MyPartyAssen.nl

Compleet verzorgd of enkel de tafel aankleding? Alles is mogelijk, via de website kan jij exact aangeven wat jij nodig hebt voor het feestje. Ook kan je kiezen tussen twee locaties, bij jou thuis of ín het MFA Kloosterveen. Er zijn verschillende ruimtes in het MFA waar feestjes gehouden kunnen worden. Bijvoorbeeld de danszaal met veel spiegels, perfect voor het ”modellen” feestje.

Het voordeel voor de ouders is dat ze echt achterover kunnen leunen tijdens een feestje thuis, Mariël komt alles voorbereiden, aankleden begeleidt het feestje én ruimt alles weer op als het is afgelopen. De ouders genieten daarvan, ze maken het feestje echt mee, in plaats van rennen van hot naar her. En als er te weinig tafelruimte is neemt Mariel die ook gerust mee.

Rapunzel, themafeestje, Kinderfeest
Rapunzel thema

Ook het Disco feestje is erg populair vertelt Mariël. De ruimte is dan donker zoals het hoort. Discolampen, karaoke, veel muziek, dans en spelletjes de kinderen vinden dat geweldig. Dit is ook leuk om te doen tijdens je laatste basisschoolfeest, samen met de hele klas.

Het feestje dat met stip op 1 staat qua populariteit is het videoclip feestje, Mensen komen van heinde en ver naar Assen om dit feestje te vieren.

Jongensfeestje, Thema, Superhelden
Superhelden feestje

De reservering maak jij via de website, als een feestje op maat beter past dan kan je hier altijd navraag naar doen. Om alvast in de stemming te komen kan je een kijkje nemen op de Facebook pagina – My party Assen

Meisjesfeestje, Thema, Assen, Kloosterveen
Unicorn-party

www.mypartyassen.nl

Alle foto’s komen van de Facebook pagina van My Party

 

5 gedachten over “My Party – Assen

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: