Blog

My Party – Assen
Gepubliceerd op: 16 november 2017
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Assen | interview

Sinds mei 2016 kan jij een kinderfeestje laten organiseren door Mariël. Zij runt My party Assen met veel passie. Van tafel versiering tot een compleet georganiseerde middag.

Tijdens een kopje koffie in het MFA in Kloosterveen vertelt zij enthousiast over haar bedrijf, tijdens de feestjes kan zij al haar passies combineren. Ze is dol op kinderen is erg creatief en gek op dansen. Via haar website kan jij je themafeestje kiezen, denk aan frozen of piraten

Frozen, kinderfeestje, thema Assen

www.MyPartyAssen.nl

Compleet verzorgd of enkel de tafel aankleding? Alles is mogelijk, via de website kan jij exact aangeven wat jij nodig hebt voor het feestje. Ook kan je kiezen tussen twee locaties, bij jou thuis of ín het MFA Kloosterveen. Er zijn verschillende ruimtes in het MFA waar feestjes gehouden kunnen worden. Bijvoorbeeld de danszaal met veel spiegels, perfect voor het ”modellen” feestje.

Het voordeel voor de ouders is dat ze echt achterover kunnen leunen tijdens een feestje thuis, Mariël komt alles voorbereiden, aankleden begeleidt het feestje én ruimt alles weer op als het is afgelopen. De ouders genieten daarvan, ze maken het feestje echt mee, in plaats van rennen van hot naar her. En als er te weinig tafelruimte is neemt Mariel die ook gerust mee.

Rapunzel, themafeestje, Kinderfeest

Rapunzel thema

Ook het Disco feestje is erg populair vertelt Mariël. De ruimte is dan donker zoals het hoort. Discolampen, karaoke, veel muziek, dans en spelletjes de kinderen vinden dat geweldig. Dit is ook leuk om te doen tijdens je laatste basisschoolfeest, samen met de hele klas.

Het feestje dat met stip op 1 staat qua populariteit is het videoclip feestje, Mensen komen van heinde en ver naar Assen om dit feestje te vieren.

Jongensfeestje, Thema, Superhelden

Superhelden feestje

De reservering maak jij via de website, als een feestje op maat beter past dan kan je hier altijd navraag naar doen. Om alvast in de stemming te komen kan je een kijkje nemen op de Facebook pagina – My party Assen

Meisjesfeestje, Thema, Assen, Kloosterveen

Unicorn-party

www.mypartyassen.nl

Alle foto’s komen van de Facebook pagina van My Party

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 143 andere abonnees

Geef een reactie

3 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. De maand November 2017 – jajofotografie - […] Het hele interview met Mariël lees je hier: My party – Assen […]
  2. Jaaroverzicht Interviews – jajofotografie - […] Interview Mariël. – My Party Assen  […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest