Blog

De maand oktober 2017
Gepubliceerd op: 1 november 2017
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: fotografie | Herfst

Het is je wellicht opgevallen, er zijn weinig blogs geschreven deze maand. Het waren er maar twee Pony Power – Annen was er één van, een erg leuk initiatief van zorgboerderij Annen. Kinderen krijgen doormiddel van een aantal trainingen met pony’s meer zelfvertrouwen.

pony power, ponypowertraining, training,

Pony power in Actie


EMMEN

De tweede blog is een verslag van ons bezoek aan Wildlands in Emmen, Ter ere van mijn man zijn 40e verjaardag gingen wij naar Nortica, Serenga en Jungola.

Leeuwen, Wildlands, Emmen,

Leeuwen verblijf


Op mijn Facebookpagina zijn wel foto’s gepost. Zo heb ik een leuke ”Hoera 1 jaar” shoot gedaan. inclusief vieze handjes. Zo onwijs leuk om te doen.

foto van JaJo Fotografie.


H E R F S T IN A S S E N

foto van JaJo Fotografie.

foto van JaJo Fotografie.

foto van JaJo Fotografie.


D A G van de G E S C H I E D E N I S

op 7 oktober was er in Assen de dag van de Drentse geschiedenis. Hiervan vind jij ook een fotoverslag op facebook. De dag was onder andere in het Drents Archief en Drents Museum.

foto van JaJo Fotografie.

Drents Archief

 

Maandoverzicht Oktober

Bartje


TT C I R C U I T

Op het TT-circuit was er in Oktober, de British Superbike. Het was het laatste ”grote” evenement. Ik nam mijn camera mee om de vrijwilligers vast te leggen. Zonder baancommissarissen geen race.

foto van JaJo Fotografie.

foto van JaJo Fotografie.

In november staat in ieder geval het Jopie Huisman Museum en het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen op de planning. Ook heb ik een leuk interview gehad afgelopen week.

Bedankt voor het lezen van mijn blog..

Fijne maand November gewenst.


Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 145 andere abonnees

Geef een reactie

5 Reacties

 1. Stien den Braber

  Ja, dat was me opgevallen. Dat je weinig blogs had. Maar ik was zelf ook even niet zo productief, dus tja. Af en toe een dipje mag vind ik. Mooie foto’s van herfst in Assen.Ik heb het idee dat de bomen hier nog niet zo gekleurd zijn. Maar hangt misschien van de soort af? Groetjes, Stien

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Het is heel typisch, maar ik zag dat ik vorig jaar oktober ook een dipje had. Maar ik heb er weer zin in, en leuke dingen om over te bloggen. Dus je gaat mij weer meer zien. Ik ga meteen even bij jou langs om te lezen. Groetjes Jeanine.

   Antwoord
 2. verawandelt

  Dag Jeanine, wat een variëteit aan activiteiten heb je weer ondernomen en leuke uitstapje in het verschiet! Ik ben benieuwd hoe je Enkhuizen gaat vinden. Ik heb daar als kind een tijdje gewoond. Groetjes Vera

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Gastblog: Het huis verbouwen – Yamie Sparidaans

Gastblog: Het huis verbouwen – Yamie Sparidaans

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest