De maand oktober 2017

Het is je wellicht opgevallen, er zijn weinig blogs geschreven deze maand. Het waren er maar twee Pony Power – Annen was er één van, een erg leuk initiatief van zorgboerderij Annen. Kinderen krijgen doormiddel van een aantal trainingen met pony’s meer zelfvertrouwen.

pony power, ponypowertraining, training,
Pony power in Actie

EMMEN

De tweede blog is een verslag van ons bezoek aan Wildlands in Emmen, Ter ere van mijn man zijn 40e verjaardag gingen wij naar Nortica, Serenga en Jungola.

Leeuwen, Wildlands, Emmen,
Leeuwen verblijf

Op mijn Facebookpagina zijn wel foto’s gepost. Zo heb ik een leuke ”Hoera 1 jaar” shoot gedaan. inclusief vieze handjes. Zo onwijs leuk om te doen.

foto van JaJo Fotografie.


H E R F S T IN A S S E N

foto van JaJo Fotografie.

foto van JaJo Fotografie.

foto van JaJo Fotografie.


D A G van de G E S C H I E D E N I S

op 7 oktober was er in Assen de dag van de Drentse geschiedenis. Hiervan vind jij ook een fotoverslag op facebook. De dag was onder andere in het Drents Archief en Drents Museum.

foto van JaJo Fotografie.
Drents Archief

 

Maandoverzicht Oktober
Bartje

TT C I R C U I T

Op het TT-circuit was er in Oktober, de British Superbike. Het was het laatste ”grote” evenement. Ik nam mijn camera mee om de vrijwilligers vast te leggen. Zonder baancommissarissen geen race.

foto van JaJo Fotografie.

foto van JaJo Fotografie.

In november staat in ieder geval het Jopie Huisman Museum en het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen op de planning. Ook heb ik een leuk interview gehad afgelopen week.

Bedankt voor het lezen van mijn blog..

Fijne maand November gewenst.


5 gedachten over “De maand oktober 2017

Voeg uw reactie toe

 1. Ja, dat was me opgevallen. Dat je weinig blogs had. Maar ik was zelf ook even niet zo productief, dus tja. Af en toe een dipje mag vind ik. Mooie foto’s van herfst in Assen.Ik heb het idee dat de bomen hier nog niet zo gekleurd zijn. Maar hangt misschien van de soort af? Groetjes, Stien

  Geliked door 1 persoon

  1. Het is heel typisch, maar ik zag dat ik vorig jaar oktober ook een dipje had. Maar ik heb er weer zin in, en leuke dingen om over te bloggen. Dus je gaat mij weer meer zien. Ik ga meteen even bij jou langs om te lezen. Groetjes Jeanine.

   Like

 2. Dag Jeanine, wat een variëteit aan activiteiten heb je weer ondernomen en leuke uitstapje in het verschiet! Ik ben benieuwd hoe je Enkhuizen gaat vinden. Ik heb daar als kind een tijdje gewoond. Groetjes Vera

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: