Blog

De maand oktober 2017
Gepubliceerd op: 1 november 2017
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: fotografie | Herfst

Het is je wellicht opgevallen, er zijn weinig blogs geschreven deze maand. Het waren er maar twee Pony Power – Annen was er één van, een erg leuk initiatief van zorgboerderij Annen. Kinderen krijgen doormiddel van een aantal trainingen met pony’s meer zelfvertrouwen.

pony power, ponypowertraining, training,

Pony power in Actie


EMMEN

De tweede blog is een verslag van ons bezoek aan Wildlands in Emmen, Ter ere van mijn man zijn 40e verjaardag gingen wij naar Nortica, Serenga en Jungola.

Leeuwen, Wildlands, Emmen,

Leeuwen verblijf


Op mijn Facebookpagina zijn wel foto’s gepost. Zo heb ik een leuke ”Hoera 1 jaar” shoot gedaan. inclusief vieze handjes. Zo onwijs leuk om te doen.

foto van JaJo Fotografie.


H E R F S T IN A S S E N

foto van JaJo Fotografie.

foto van JaJo Fotografie.

foto van JaJo Fotografie.


D A G van de G E S C H I E D E N I S

op 7 oktober was er in Assen de dag van de Drentse geschiedenis. Hiervan vind jij ook een fotoverslag op facebook. De dag was onder andere in het Drents Archief en Drents Museum.

foto van JaJo Fotografie.

Drents Archief

 

Maandoverzicht Oktober

Bartje


TT C I R C U I T

Op het TT-circuit was er in Oktober, de British Superbike. Het was het laatste ”grote” evenement. Ik nam mijn camera mee om de vrijwilligers vast te leggen. Zonder baancommissarissen geen race.

foto van JaJo Fotografie.

foto van JaJo Fotografie.

In november staat in ieder geval het Jopie Huisman Museum en het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen op de planning. Ook heb ik een leuk interview gehad afgelopen week.

Bedankt voor het lezen van mijn blog..

Fijne maand November gewenst.


Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

5 Reacties

 1. Stien den Braber

  Ja, dat was me opgevallen. Dat je weinig blogs had. Maar ik was zelf ook even niet zo productief, dus tja. Af en toe een dipje mag vind ik. Mooie foto’s van herfst in Assen.Ik heb het idee dat de bomen hier nog niet zo gekleurd zijn. Maar hangt misschien van de soort af? Groetjes, Stien

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Het is heel typisch, maar ik zag dat ik vorig jaar oktober ook een dipje had. Maar ik heb er weer zin in, en leuke dingen om over te bloggen. Dus je gaat mij weer meer zien. Ik ga meteen even bij jou langs om te lezen. Groetjes Jeanine.

   Antwoord
 2. verawandelt

  Dag Jeanine, wat een variëteit aan activiteiten heb je weer ondernomen en leuke uitstapje in het verschiet! Ik ben benieuwd hoe je Enkhuizen gaat vinden. Ik heb daar als kind een tijdje gewoond. Groetjes Vera

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest