Crazy Cat Lady Tag.
Crazy Cat Lady Tag.

Op internationale kattendag kan het toch niet missen om een leuke tag te publiceren. Deze is echt op mijn lijf geschreven, wij hebben drie lieve katten in huis. Alle 3 komen ze bij één (lieve) fokker vandaan. De twee rode zijn broer en zus, de derde is een half zus.

Deze tag ben ik tegengekomen via www.TeamConfetti.nl.

Laat ik beginnen met de vragen te beantwoorden.

 1. De schattigste foto van je kat(ten)

Deze foto is zo schattig, Sam is een echte slaapkop. En zijn neusje is schattig!

Mainecoon, Kat, Catlady, Neus

Sam zijn neus is zo schattig..

2. Bijzondere eigenschappen 

Sam: Grote slaapkop zoals gezegd, ook een ongelooflijke knuffelkont. Hij eet niks anders dat brokjes en af en toe een snoepje.

Jacky: Echt een dametje. Zij heeft een extra teentje aan haar voorpootjes, daarom hoor je haar altijd aankomen lopen. alsof ze op hakjes loopt. Ze is een lieverd. Mauwt heel hard als één van ons de woonkamer verlaat.

Dani: Draakje Dani, ook een meisje, dat is soms echt niet te merken. Zij is degene die iedereen uit kan dagen om mee te ravotten. dat gebeurd dus ook met enige regelmaat. Zij is ook de poes die niet snapt waarom wij een krabpaal hebben.

Crazy-cat-lady-tag (3)

Dani op de kast, náást de krabpaal

3. Omschrijf Het Geluid Dat Je Kat Maakt.

Sam. Mauwt weinig, als hij mauwt klinkt het als mama, maar dan mauwmauw.. Hij wil dan ook wat van je. Water uit de kraan bijvoorbeeld.

Jacky. mauwt hoog en kort. Gewoon mauwwww….

Dani. Die mauwt zonder geluid, ja echt waar. Ze mauwt wel alleen hoor je dan alleen lucht ontsnappen. Het kan geen kwaad, past bij Dani.

4. Koosnamen

Sam. Sammie, Samsie.

Jacky. Jackypoes, Meisje.

Dani. Danietje, Draakje Dani.

Mainecoon, katten, catlady.

Jacky ligt graag bovenop de krabpaal.

5. Bekentenis

Wat valt er te bekennen, ik weet het niet zo goed. Dani eet graag natvoer. Ze is de enige van de drie. Maar liever heeft ze kaas, net als Jacky zijn het echte kaasmonsters. Ze krijgen als wij klaar zijn met eten een stukje van ons kaas.

6. Goede Tip Voor Andere Crazy Cat Ladies

Wij hebben sinds kort een speeltje ontdekt met een dikker ”iets” dan het touwtje aan de hengel. Bij de Wibra verkopen ze dat. Echt super ideaal aangezien onze katten die touwtjes zo door hebben geknaagd.

Wij kammen de poezen veel. Een kam dat mesjes heeft zie je onderaan de foto. Die haalt de ondervacht er beter uit en voorkomt knopen. Ze zijn er niet altijd even blij mee, met dat kammen.

Speelgoed voor de katten. Kammen voor de katten

Speelgoed en kammen die we gebruiken.

7. Wat voor kat zou jij zijn.

Deze geniale test zegt dat ik een Noorse boskat ben.

de tekst die erbij verscheen was:

You are both athletic and adventurous.
You dream of climbing the highest mountain and surfing the biggest waves.

While you are active and spirited, you are also sweet and cuddly.
You’re very family oriented, and you love to be around people.

hartstikke goed. Doe jij de test ook? Ik ben benieuwd wat eruit komt. (het zijn maar een paar vragen) Je antwoord mag in de comment hieronder.

8. Leukste kattenwebsite

Ik moet eerlijk zeggen dat ik bijna nooit op een kattenwebsite kom. De enige die ik bezoek is Zooplus.

9. Leukste kattengifje

Katten gifjes, ik ben er zo niet in thuis. heb even op google gekeken. Daar ga ik me even in verdiepen. Tot die tijd moeten jullie het met foto’s doen.

Mainecoon kat, mainecoon cats.

Dani onder haar kleedje

 

ontspannen kater, chill, cat

Sam in totale ontspanning

Crazy-cat-lady-tag (1)

Jacky ook in totale ontspanning. Lekker kriebelen vind ze heerlijk.

Dit waren de vragen. Als je het leuk vind om het over te nemen vermeld dan www.Teamconfetti.nl in je tag! Zij hebben deze tag gemaakt.

 

 

Geef een reactie

13 Reacties

 1. De Gans (Marije)

  Wat een leuke tag! Die neem ik na de vakantie zeker over! 😻
  Heel leuk om meer te lezen over jullie pluizenbollen. Onze Qwerty miauwt ook zonder geluid. Mondje open, stilte, mondje weer dicht. Te lief eigenlijk. Knuffelze xxx

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Ja, lief is dat zeker. 😍 Leuk dat je hem gaat invullen. Ik kijk er naar uit. Jullie naam, Qwerty is echt geweldig. Zo leuk bedacht.

   Fijne vakantie ! Xx

   Antwoord
 2. Stien den Braber

  Ha Janine, die hele kattendag was mij totaal ontgaan! Ikheb een kat, een grijs, beetje nuffig, dametje, Ze is al een dagje ouder en slaapt heel veel; ze is heel kritisch met eten. Volgens jouw test ben ik een main coon cat. Die ken ik niet, de mijne is een grijsbruine tabby. Groetjes, Stien

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Hallo Stien. De katten die je hier ziet zijn maine coons, lieve knuffels. Grappig dat dat uit jouw test kwam. Wat leuk dat jij ook een dametje in huis hebt. Het is toch wel gezellig gezelschap. Je kan het voor volgend jaar alvast op de kalender zetten. 😉

   Fijne avond.
   Groetjes Jeanine.

   Antwoord
 3. Esther Cuyvers

  ons Florijn – konijntje – miauwt goed door en als ik niet meteen reageer krijg ik een pootje uitgestoken om mijn aandacht naar hem toe te trekken !

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Wat grappig! Lijkt me heel schattig! 😍 Ik zou expres wachten. 😉

   Antwoord
 4. Romy

  Wat heb je een superlieve en mooie katten! Ik kan er altijd van genieten om de heerlijke verhalen van andere kattenliefhebbers te lezen 🙂 Grappig dat een van jullie katten zonder geluid miauwt! En wat een slimme tip van dat kattenspeeltje! Onze katten hebben zo’n dun touwtje inderdaad zo doorgebeten.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Bedankt voor je reactie. Leuk dat jij ook geniet van andere kattenverhalen. Ik ook, katten zijn gewoon echt feest!

   Antwoord
 5. verawandelt

  Dag Jeanine, deze Tag zou ik ook zeker kunnen invullen met die twee snoezen poezen van mij. Leuke blog en mooie foto’s. Groeten Vera

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest