Blog

Summertime – Tag
Gepubliceerd op: 30 juli 2017
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Persoonlijk

De Tag die ik vorige week publiceerde vond ik zo leuk, dat smaakt naar meer. Op de blog van Mooi leven, by de gans, kwam ik deze leuke summertime tag tegen. 10 vragen over de zomer. Daar gaan we…

1. Vertel eens over je allergrootste vakantie crush?

Dat begint meteen goed. Wat valt er over te vertellen? Dat hij uiteindelijk getrouwd is met iemand anders van de camping?…  Dit klinkt dramatischer dan het is. Volgende vraag……

2. Wat is je meest legendarische zomer herinnering

Bij deze vraag moet ik meteen aan vriendin A. denken. Wij gingen altijd een week mee naar elkaars camping. Op haar camping was een heel fanatiek animatieteam, wij gingen dan mee als ”vossen” tijdens de vossenjacht. Of deden mee als acteurs aan het ”moordspel”. Meelopen met de spooktocht deden we ook, achteraf hadden we ook beter spook kunnen zijn.. BBrrr.. Wat eng.. Op vrijdag was er altijd een discoavond. Hoe langer geleden, hoe legendarischer het wordt.

3. Noem je ijsjes top 3

Waterijsjes van de Lidl liggen hier standaard in de vriezer. Dat is een lekkere verkoeling tijdens de summertime!

Bolletjes van de ijssalon “Toscana” in Assen zijn ook erg lekker.

Het softijs van de ”Snackbar Succes” in Norg doet het ook altijd goed.

Ijsje, Lidl, zomer

Heerlijk! Het waterijsje van de Lidl

4. Waar kijk jij deze zomer heel erg naar uit?

Ik heb een jaar lang uitgekeken naar het concert van Robbie Williams in het Goffertpark in Nijmegen deze zomer. Samen met broerlief ben ik daar geweest. Dit bleek niet voor niks, het was een enorm feest. Echt het wachten waard.

Daarnaast de vakantie, lekker even weg. Leuke dingen doen, lekker eten, drankje erbij. Ik zie mezelf al zitten! En natuurlijk nieuwe dingen zien en meemaken. Zodat daar weer over geschreven kan worden.

concert Robbie williams, goffertpark, nijmegen, 2017

Concert van Robbie Williams

5. Wat doe je als je vakantie viert in eigen land?

Wij gaan erop uit met een tentje, onlangs hebben we een lang weekend in Twente door gebracht. De ”Tips voor Twente” kan je terug lezen. Ook na het concert van Guus Meeuwis hebben wij overnacht in de tent op een camping in de buurt van Eindhoven. Erg ideaal.

Wij pakken ook nog wel eens de trein voor een weekendje weg. Dan kiezen we een leuke stad en overnachten daar. Via spoordeelwinkel.nl boek ik dat vaak. Vorig jaar bezochten we Den – Haag, daar schreef ik één van mijn eerste blogjes over. (Mijn blog opzet was toen nog anders zie ik nu..)

Camperen, Veldhoven, Guus Meeuwis

Op de camping in Veldhoven

6. Noem je favoriete zomerkledingstuk, Zomerliedje, Zomerdrankje

Mijn favoriete zomerkledingstuk is een korte broek, als ik die aan mag dan is het echt zomer. Heerlijk met de slippers op de fiets!

Mijn favoriete zomerliedje.. Tja, ik heb er niet echt één. Maar de hits die deze zomer op de radio zijn, daar hang ik herinneringen van deze zomer aan. Dus een liedje uit 2013 heeft een herinnering aan die vakantie / zomer.

Mijn favoriete zomerdrankje… Radler vind ik nog altijd lekker. Het liefst goed koud! Een biertje in de zomer gaat er altijd wel in. Heel fijn op het terras!

7. Wat is je favoriete zomersnack

Zie vraag 3. Ik ben echt wel gek op ijsjes.

8. Noem je favoriete zomerparfum, zomerlipstick, zomernagellak?

Mijn favoriete zomerparfum heb ik niet echt perse. Het geurtje wat ik nu op heb ik van Guess. Maar heb ook nog één van Bruno Banani in gebruik.

Zomerlipstick…. Niks, bijna nooit. Heel af en toe draag ik het wel. Op de foto zie je wat er in mijn toilettasje in mijn tas zit. Om het overzichtelijk te houden. Die 3 gebruik ik wel eens. af en toe.

Zomernagellak is wel toepasselijk, ik werk namelijk in een ziekenhuis. Dus die keren dat ik echt nagellak op kan is in de zomervakantie. Dus dan heb ik vaak rode teennagels. En een licht kleurtje op mijn vinger nagels.

Labello, lippenstift, lipgloss

De lipsticks die ik gebruik

9. Wat vind je het grootste nadeel aan de zomer?

Hooikoorts. Vreselijk irritant. Maar middels een pilletje prima onder controle te houden. Ik snotter wat af (weer een reden dat make-up over het algemeen niet zo goed werkt bij mij).

10. Vertel eens over je meest dierbare vakantie herinnering?

Mijn dierbaarste herinnering is dat wij altijd met het hele gezin (incl. opa, oma en oom) op dezelfde camping waren. Iedereen deed wel zijn ding, maar ’s avonds waren we vaak bij elkaar om koffie te drinken en een borrel toen ik ouder was. Ik ging tot mijn 19 / 20e altijd met mijn ouders mee op vakantie omdat het gezellig was. Zoals je eerder kon lezen ging een vriendin later ook mee.


Vind je het leuk om deze tag ook in te vullen, dan kan je de vragen overnemen en ook beantwoorden. Ken jij nog een leuke tag voor mij? Laat het me dan even weten in een reactie onder dit bericht. Het lijkt me leuk om deze zomer nog een aantal in te vullen. Eerder schreef ik de Woonplaatstag ” Welkom in Assen”

Summertime tag, tekst

Summertime-Tag

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 145 andere abonnees

Geef een reactie

4 Reacties

  1. De Gans (Marije)

    Wat leuk ingevuld! Die vakanties met vossenjachten klinken inderdaad legendarisch 😄 Wat een dramatische vakantiecrush… Heerlijk zomers met je mee genoten. Kamperen is heerlijk he. Mooie zondag en liefs x

    Antwoord
  2. kool-family

    Leuke weetjes. Ik wens je nog een mooie zomer, vol campeerplezier en met veel ijsjes!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog – Monique, interieur @Bij_Spiertjes_Thuis.

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest