Blog

Moederdag + Winactie
Gepubliceerd op: 7 mei 2017
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Persoonlijk | Winactie

Moederdag, is het commercie of is het een goed moment om nu eens te zeggen dat zij de liefste is. Of stopt moederdag na de basisschool? 

Wij “vieren” moederdag in ons gezin altijd bij opa en oma, ook oma is immers moeder, dus we maken er een gezellige dag van. Lekker koffie drinken gebakje eten. Als kinderen kopen wij vaak wel iets leuks voor mam. En mam voor haar moeder.

Op de basisschool maakten wij vroeger altijd wel iets creatiefs voor haar, er hangt her en der in mijn ouderlijk huis nog steeds uitingen van onze creatieve moeder- en vaderdag uitspattingen. 

Inmiddels zijn vriendinnen ook moeder geworden, dat is leuk om te zien. De vaders zijn met moederdag net zo druk als de kinderen op de basisschool, heb ik inmiddels wel begrepen, de hints vliegen je om de oren…. 

Het kan natuurlijk ook een moeilijke dag zijn omdat jij je moeder moet missen. Of je moeder wil het niet vieren? Ik ben benieuwd hoe en of jullie moederdag vieren? 

Winactie moederdag post fotografie zonnebloemen

Het Moederdag pakket dat jij, voor je moeder, kan winnen.

Voor facebook heb ik zelf een moederdag pakket samengesteld. Deze kan jij voor je moeder, jezelf als moeder, je liefste moeder vriendin, of moeder-buurvrouw winnen. Laat een reactie achter op facebook en wie weet ploft er dit weekend een mooi pakket in de brievenbus van jou liefste moeder. Omdat het via de post komt, kan iedereen meedoen. 

De winactie vind je hier
Liefs Jeanine.

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

1 Reactie

  1. Jelly Bijker

    Wat een leuk idee ook van die prachtige verwendingetjes, helemaal Moederdag!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Gastblog: Carmen @het.suiker.huisje – Meal preppen

Gastblog: Carmen @het.suiker.huisje – Meal preppen

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer

Pin It on Pinterest