Moederdag + Winactie

Moederdag, is het commercie of is het een goed moment om nu eens te zeggen dat zij de liefste is. Of stopt moederdag na de basisschool? 

Wij “vieren” moederdag in ons gezin altijd bij opa en oma, ook oma is immers moeder, dus we maken er een gezellige dag van. Lekker koffie drinken gebakje eten. Als kinderen kopen wij vaak wel iets leuks voor mam. En mam voor haar moeder.

Op de basisschool maakten wij vroeger altijd wel iets creatiefs voor haar, er hangt her en der in mijn ouderlijk huis nog steeds uitingen van onze creatieve moeder- en vaderdag uitspattingen. 

Inmiddels zijn vriendinnen ook moeder geworden, dat is leuk om te zien. De vaders zijn met moederdag net zo druk als de kinderen op de basisschool, heb ik inmiddels wel begrepen, de hints vliegen je om de oren…. 

Het kan natuurlijk ook een moeilijke dag zijn omdat jij je moeder moet missen. Of je moeder wil het niet vieren? Ik ben benieuwd hoe en of jullie moederdag vieren? 

Winactie moederdag post fotografie zonnebloemen
Het Moederdag pakket dat jij, voor je moeder, kan winnen.

Voor facebook heb ik zelf een moederdag pakket samengesteld. Deze kan jij voor je moeder, jezelf als moeder, je liefste moeder vriendin, of moeder-buurvrouw winnen. Laat een reactie achter op facebook en wie weet ploft er dit weekend een mooi pakket in de brievenbus van jou liefste moeder. Omdat het via de post komt, kan iedereen meedoen. 

De winactie vind je hier
Liefs Jeanine.

Een gedachte over “Moederdag + Winactie

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: