Blog

Dutch Post Card Swap
Gepubliceerd op: 1 mei 2017
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Persoonlijk

Swappen, het klinkt een beetje gek maar het is vooral erg leuk! Op 2 april heb ik te horen gekregen wie mijn swapmaatje is, vanaf toen heb ik mijn oren en ogen open gehouden en ben ik geslaagd voor mijn cadeautjes.

Swappen het betekend niet veel meer dat ruilen. Ik heb mij aangemeld via de website die het organiseert zij heeft mij op 2 april de gegevens door gestuurd van diegene voor wie ik aan de slag mocht gaan.

Toen ik op haar Instagram pagina kwam moest ik in ”vintage stijl” gaan denken. Super leuk, en out of my box. In mijn voorbereiding ben ik weer eens de kringloopwinkel ingedoken. Geen straf uiteraard, alleen kwam niet tegen wat ik zocht. Uiteindelijk heb ik een pakketje kunnen samenstellen, hopelijk krijgt het haar goedkeuring.

Sneakpreview, swap, Instagram.

SneakPreview: deze heb je op mijn Instagram kunnen zien.

Deze swap is georganiseerd door Anne, via haar website kan je je aanmelden. Hier vind je de link.

Cadeautjes voor de swap

De cadeautjes die ze heeft ontvangen


 

Wat lag er in mijn brievenbus?

Het mooie van een swap is dat je ook iets in je eigen brievenbus aantreft.

Zaterdag lag het er, een mooie envelop met mijn naam. Super nieuwsgierig ben ik begonnen met openmaken. Er kwamen erg mooie cadeautjes uit, lekkere koffie en thee, een bloemetje die ik zelf even moet zaaien krijtbord in een theekan vorm. Allemaal mooie dingen dus. Ik ben er erg blij mee!

Swap gekregen post

De swap die in mij brievenbus lag.

swapgekregen 1

 

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

8 Reacties

 1. Maritpearl

  Wat een feestje van items waar je zeker wat mee kunt, echt een verrassing voor beiden personen.

  Antwoord
 2. Jelly Bijker

  Wat creatieve kadootjes zeg, zo loop je met veel plezier naar de brievenbus.

  Antwoord
 3. verawandelt

  Dag Jeanine, nog nooit van gehoord, maar zeker leuk idee in het digitale tijdperk.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Het is inderdaad leuk om eens iets persoonlijks uit je brievenbus te halen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest