Blog

Marieni’s bakery – Assen
Gepubliceerd op: 20 april 2017
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Assen | eten | food | webshop

Wie zit er achter die toffe (web)shop, of leuke Facebookpagina? Ik zoek ze op en stel vragen over het hoe en waarom. In deze aflevering: Marieni’s Bakery.

Via Facebook stuitte ik op een pagina waar je je vingers bij  aflikt. Wat een plaatje-Taartjes, daar moet ik meer van weten. Ik stuurde een mailtje en kreeg de uitnodiging om thee te komen drinken. Joehoe, een interview met gebakjes!

Marieni is haar eigen bedrijf begonnen in 2014, ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze komt uit een groot gezin waar lekker eten altijd centraal heeft gestaan.

De taarten die Marieni maakt zijn allemaal op maat, dat wil zeggen de klant kiest het thema, en ze bouwt hem op vanaf nul. Aanstaande bruidsparen kunnen ook een proeverij doen om de smaak te bepalen. Sinds kort heeft ze een locatie waar ze haar proeverijen gaat doen. Namelijk bij Pura Vida in de zaak. Je kan Marieni ook tegen komen op beurzen en fairs. Onlangs stond ze bij de Kraammarkt in het ziekenhuis in Assen. Maar ook op een bruidsbeurs in Westerbork.

Naast taarten kan je ook koekjes bestellen met bijvoorbeeld Mr & Mrs erop voor een huwelijksfeest of koekjes in blauw of roze voor een babyshower of kraamfeest. Ook de mini-cupcakjes zijn schattig om op tafel te zetten bij een verjaardag, of bij een andere feestelijke aangelegenheid.

Als ze vertelt dat ze 50 / 60 uur per week werkt vraag ik mij af wat haar ontspanning geeft, als je van je hobby je werk maakt heb je geen hobby meer. Haar vriend begint heel hard te lachen vanuit de keuken, gevoelig puntje begrijp ik uit deze reactie. Dat blijkt wel te kloppen, maar sinds een paar weken is ze aan het floaten. Het helpt haar goed te ontspannen.

éénhoorn taart

unicorn taart // Fotocredit: Marieni

Je kan zelf genieten van alle mooie taarten, cupcake’s en koekjes volg haar op Instagram @Marienisbakery of op Facebook: Marieni’s Bakery

Haar website word binnenkort bijgewerkt, deze is na eigen zeggen toe aan een makeover; Je vind hem hier

geboorte taart

geboortetaart // fotocredit: Marieni

 

 

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 146 andere abonnees

Geef een reactie

8 Reacties

 1. Linda

  Wat een prachtige taarten! Ik heb zin in taart!

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Dank je wel, leuk om te horen Suzanne. Om van te smullen inderdaad!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Jaaroverzicht Interviews – jajofotografie - […] Interview Marieni – Marieni’s sweet bakery […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven klinkt niet als een enorme klus. Dat is het ook bepaald niet, maar ik had het ook nog nooit gedaan. Ik voel mij net Pippi Langkous; “ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.” Om te kunnen beginnen.. De voorbereidingen zijn al...

Lees meer
Boterkoek van Abel Bakt.

Boterkoek van Abel Bakt.

Abel Bakt brengt geluk in de brievenbus! Wat een fijne verrassing om een boterkoek uit de brievenbus te halen.Na mijn revalidatie-dag kom ik moe thuis, het is intens om jezelf opnieuw te leren kennen en te ontdekken wat wel en niet kan. Uit gewoonte kijk ik in de...

Lees meer
Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest