Marieni’s bakery – Assen

Wie zit er achter die toffe (web)shop, of leuke Facebookpagina? Ik zoek ze op en stel vragen over het hoe en waarom. In deze aflevering: Marieni’s Bakery.

Via Facebook stuitte ik op een pagina waar je je vingers bij  aflikt. Wat een plaatje-Taartjes, daar moet ik meer van weten. Ik stuurde een mailtje en kreeg de uitnodiging om thee te komen drinken. Joehoe, een interview met gebakjes!

Marieni is haar eigen bedrijf begonnen in 2014, ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze komt uit een groot gezin waar lekker eten altijd centraal heeft gestaan.

De taarten die Marieni maakt zijn allemaal op maat, dat wil zeggen de klant kiest het thema, en ze bouwt hem op vanaf nul. Aanstaande bruidsparen kunnen ook een proeverij doen om de smaak te bepalen. Sinds kort heeft ze een locatie waar ze haar proeverijen gaat doen. Namelijk bij Pura Vida in de zaak. Je kan Marieni ook tegen komen op beurzen en fairs. Onlangs stond ze bij de Kraammarkt in het ziekenhuis in Assen. Maar ook op een bruidsbeurs in Westerbork.

Naast taarten kan je ook koekjes bestellen met bijvoorbeeld Mr & Mrs erop voor een huwelijksfeest of koekjes in blauw of roze voor een babyshower of kraamfeest. Ook de mini-cupcakjes zijn schattig om op tafel te zetten bij een verjaardag, of bij een andere feestelijke aangelegenheid.

Als ze vertelt dat ze 50 / 60 uur per week werkt vraag ik mij af wat haar ontspanning geeft, als je van je hobby je werk maakt heb je geen hobby meer. Haar vriend begint heel hard te lachen vanuit de keuken, gevoelig puntje begrijp ik uit deze reactie. Dat blijkt wel te kloppen, maar sinds een paar weken is ze aan het floaten. Het helpt haar goed te ontspannen.

éénhoorn taart
unicorn taart // Fotocredit: Marieni

Je kan zelf genieten van alle mooie taarten, cupcake’s en koekjes volg haar op Instagram @Marienisbakery of op Facebook: Marieni’s Bakery

Haar website word binnenkort bijgewerkt, deze is na eigen zeggen toe aan een makeover; Je vind hem hier

geboorte taart
geboortetaart // fotocredit: Marieni

 

 

 

9 gedachten over “Marieni’s bakery – Assen

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: