Blog

Hoe is het met de goede voornemens?
Gepubliceerd op: 16 maart 2017
Geplaatst door: Jeanine Bijker

In januari presenteerde ik mijn goede voornemens voor 2017, inmiddels is het jaar in de derde maand bezig. Tijd om een blik te werpen op mijn to-do-lijst.

Bier Blog.

Die stond vrij hoog op mijn lijst, 1x per maand een bierblog schrijven, tja.. Dat bleek moeilijker dan gedacht, uiteraard heb ik pogingen gedaan. Dat lukt vrij goed, althans, het proeven. Maar HOE beschrijf je een biertje? Wat voor kleurtermen bestaan er voor bier en smaken? Ik heb nog bedacht om misschien 3 bieren naast elkaar te zetten, en dan de lekkerste kiezen… Feit blijft, er is nog geen blog verschenen.

Interviews met (web)shop eigenaren.

Dit kwam wel van de grond, inmiddels heb ik leuke mensen ontmoet. Allemaal in de veilige omgeving van de shop die ze hebben. Erg leuk om kijkjes te nemen in werelden die veelal gesloten blijven voor mij. Drie (web)shops zijn nu gepubliceerd, Er staat 1 in de planning. Ook staat er een leuk evenement in de planning van een naburig dorp. En…. een afspraak voor een nieuw interview.

Wil je één van de interviews terug lezen?

Ken jij iemand met een bijzondere, mooie aparte Facebook pagina, laat het adres achter in een reactie.

Fotocursus doen

Onwijs leuk, ik ga aanstaande dinsdag starten met de cursus. Daar heb ik zin in. Ik ben erg benieuwd naar de in inhoud, naar de cursusleider en de mede cursisten. Hier kom ik later vast nog wel op terug. hopelijk met mooie resultaten.

520 km wandelen

Iemand tips voor apps die ook je totaal aantal kilometers opslaan/onthouden? Ik wandel vaak in de weekenden, met of zonder geocache route. Vaak lees ik met gezonde jaloezie de wandelverhalen van Vera Wandelt. Zo leuk om in een stad rond te dwalen en ook nog iets te leren over de stad. Leuke hotspots, of lieve hofjes.

Ik blijf wandelen, lekker voor de ontspanning met dit weer is dat natuurlijk ook geen straf. Ook in Assen heb je prachtige plekken om rond te struinen.

DSC03179

Landgoed overcingel Assen.

Sushi, meerlaagse taart, kerstmarkt….

Na drie maanden is dit nog niet helemaal aan de orde, maar de plannen bestaan nog steeds, net als een high beer. Over een tijdje kom ik zeker weer terug op de lijst. Als de zomervakantie is gepland  laat ik zeker weer van me horen, misschien hebben jullie tips over de locatie waar we heen gaan.

Wat ik wel zeker ga doen?

Meedoen aan de swap van Anne, super gaaf initiatief. Je kan je tot 26 maart aanmelden via http://swappen.simpsite.nl/dutchpostcardswap2 . Op 2 april krijg ik mijn swapmaatje te horen daarna heb ik 4 weken om mijn 5 ongeschreven postkaarten en 2 cadeautjes te verzamelen, om die op 28 april aan de postbode mee te geven, het moet dus via de brievenbus te versturen zijn. Tegen de tijd dat alles leuk is ingepakt zal ik een blog maken. Lijkt het je gezellig om mee te doen, dan is dit je kans. Aanmelden kan nog 10 dagen.

De reacties en likes op mijn musea-blogjes waardeer ik heel erg, leuk om te lezen dat jullie geïnspireerd raken om op pad te gaan. Volgende week verschijnt er weer een nieuwe blog over een leuk uitstapje in de regio Drenthe. Eentje die je zeker met jong en oud kan bezoeken. Hebben jullie al een idee wat het zal zijn?

Verkiezing

Als laatste nodig ik jullie uit om je stem achter te laten op mijn Facebook pagina.

Liefs en tot snel!

Jeanine – Jajo Fotografie –

DSC03230.jpg

Geniet van de zon

Follow my blog with Bloglovin

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 146 andere abonnees

Geef een reactie

11 Reacties

 1. De Gans (Marije)

  Ben ik weer. Die swap lijkt me ook wel leuk. Ik ga overigens nog steeds voor het bruggetje 😉

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Haha.. Fijn hè zo’n swap. Heb er echt zin in. Dat bruggetje is wellicht een gemiste kans. Volgend jaar zet ik hem erbij. 😉😉

   Antwoord
 2. verawandelt

  Dag Jeanine, het is nu al een jaar met originele blogs. Ik lees ze met plezier! Leuk dat ik je kan inspireren met mijn wandelblogs. Groeten Vera

  Antwoord
 3. Stien den Braber

  Dag Janine, dat zijn ook wel veel voornemens voor een jaar. De musea lees ik met veel plezier. Wandelen doe ik ook af en toe, maar dat valt geheel in het niet bij Verawandelt. “Elke maand een foto” vind ik heel leuk. Had ik ook wel willen bedenken. Die swap moet ik nog even opzoeken, geen idee wat dat is 😉

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Het aantal was inderdaad iets te veel misschien. Fijn om te lezen dat je de museumblogs graag leest.

   Fijn weekend
   Jeanine.o

   Antwoord
 4. Stien den Braber

  Ha, Janine, elke mnd een foto is helemaal geen voornemen van jou. Sorry, dat ik dat verwarde met iemand anders.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Geeft niks hoor. Ik heb mijn blog nog een keer extra doorgelezen maar kon het echt niet vinden. 😉😉 Idd wel een leuk idee.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven klinkt niet als een enorme klus. Dat is het ook bepaald niet, maar ik had het ook nog nooit gedaan. Ik voel mij net Pippi Langkous; “ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.” Om te kunnen beginnen.. De voorbereidingen zijn al...

Lees meer
Boterkoek van Abel Bakt.

Boterkoek van Abel Bakt.

Abel Bakt brengt geluk in de brievenbus! Wat een fijne verrassing om een boterkoek uit de brievenbus te halen.Na mijn revalidatie-dag kom ik moe thuis, het is intens om jezelf opnieuw te leren kennen en te ontdekken wat wel en niet kan. Uit gewoonte kijk ik in de...

Lees meer
Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest