Blog

Well beingpraktijk Pura Vida – Assen
Gepubliceerd op: 10 maart 2017
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Assen | Shop

Wie zit er achter die toffe (web)shop, of leuke Facebookpagina? Ik zoek ze op en stel vragen over het hoe en waarom.

Vorige week trotseerde ik de regen voor mijn afspraak met Linda in haar nieuwe well-being praktijk. Het ontvangst is in een mooie ruimte waar een prachtig behang de muur bedekt, we nemen plaats in een knus hoekje waar ik een lekker kopje koffie krijg. Er heerst wat drukte door de aanstaande opening. Er moeten nog wat puntjes op de i. Maar het komt allemaal goed verzekert eigenaresse Linda Hulsinga.

                                  logo-pura-vida

In het verleden heeft Linda gewerkt in winkels en schoonheidssalons, nu de kinderen een beetje ouder zijn heeft ze het lef om haar eigen zaak te beginnen in een pand in het centrum van Assen. Ze heeft voor de toekomst van haar bedrijf hele leuke ideeën, bijvoorbeeld een high tea-spray tan party, of een make-up workshop ook liet ze het woord ladies night vallen.

Het pand heeft ze gevonden na een kleine zoektocht door het centrum van Assen, uiteindelijk was het pand aan de Ceresstraat perfect. Zelfs te groot, er is een ruimte in het pand die verhuurd kan worden. Het bedrijf dat in aanmerking kan komen moet wel een ”well-being” bedrijf zijn, denk aan een coach, nagelstylist, pedicure, voedingsdeskundige.

Op de dag van de opening zal iedereen een Goodiebag mee krijgen

Opening 11-03-2017

De officiële opening van haar praktijk vind plaats op 11 maart. Van 11:00 tot 16:00 is iedereen van harte welkom om kennis te maken met Linda, haar praktijk en de producten die ze gebruikt. Voor uitleg over de producten van Chris Farrell zal er een collega schoonheidsspecialiste aanwezig zijn. Voor iedere klant die de opening mee komt vieren staat een goed gevulde goodiebag klaar.

DSC02874.jpg

De behandelstoel

Als je in deze heerlijke stoel belandt heb je de intake voor een huidanalyse al achter de rug, evenals het invullen van de vragenlijst die daarbij hoort. Het invullen van de lijst zorgt ervoor dat er inzicht ontstaat in de conditie van de huid, het medicijn gebruik, en bijvoorbeeld de levensstijl van de klant. Linda heeft een meetapparaat die dieper meet dan de bovenste huidlaag, zodat ook problemen die nog niet zichtbaar zijn alvast behandeld kunnen worden. Een huidanalyse duurt 1,5 tot 2 uur.

Voor een cursus babymassage kan je ook in de praktijk terecht, dit ten behoeve van het well-being van moeder en kind. Linda legt uit dat kinderen soms overgevoelig reageren op prikkels, een simpele rustgevende aanraking kan dan al rust geven voor de baby maar ook voor de moeder. De massage uitvoeren op je baby is heel goed voor het binden. Hier leer je hoe je dat op een goede manier kan doen.

DSC02871.jpg

Behandelruimte

Er zijn meer behandelingen waarvoor je bij Linda terecht kan. Bijvoorbeeld een spray tan. Bruidjes die graag een mooi kleurtje willen voor de grote dag zijn in 10 minuten gezond bruin. Ook voor bodybuilders is het een uitkomst, eigenlijk voor iedereen die geen schade wil oplopen van het zonnen in de buitenlucht vertelt Linda enthousiast, ook zegt ze dat je hier niet groen of oranje van word doordat de kleur van het product afkomstig is uit cacao en koffie producten zijn samengesteld op basis van aloë Vera, en vrij is van chemicaliën.

Ben je na het lezen van de mogelijkheden bij Well-being praktijk Pura vida enthousiast geworden?

Je vind Linda op Facebook, bezoek haar website of kom morgen langs voor de opening aan de Cerestraat 6 in Assen. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je de praktijk, producten en Linda leren kennen. Ook om de ruimte te bekijken die te huur is ben je vanaf 11:00 van harte welkom.

DSC02884.jpg

Ontvangstruimte

 

DSC02882.jpg

Een deel van de producten

 

 

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

4 Reacties

 1. Jelly Bijker

  Mooi stukje, duidelijk en goed te begrijpen voor iemand, zoals ik, die nooit gebruik maakt van zoiets, maar wie weet..

  Antwoord
 2. Hilda

  Mooi geschreven. Leuk, weer een nieuw bedrijf in hartje Assen!!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Opening Well-beingpraktijk Pura Vida | jajofotografie - […] vrijdag heb ik voor mijn rubriek ”wie zit er achter die leuke (web)shop” een stuk gepubliceerd over de Well-Beingpraktijk…
 2. Hoe is het met de goede voornemens? | jajofotografie - […] Lees Het Interview Hier […]
 3. Marieni’s bakery – Assen | jajofotografie - […] smaak te bepalen. Sinds kort heeft ze een locatie waar ze haar proeverijen gaat doen. Namelijk bij Pura Vida in…
 4. Jaaroverzicht Interviews – jajofotografie - […] Interview: Linda – Pura Vida […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Gastblog: Carmen @het.suiker.huisje – Meal preppen

Gastblog: Carmen @het.suiker.huisje – Meal preppen

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer

Pin It on Pinterest