Blog

Valentijnsdag + Winnaar actie
Gepubliceerd op: 14 februari 2017
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Persoonlijk

Hoera het is Valentijnsdag! Het is een leuke aanleiding om je geliefde eens in het zonnetje te zetten. Ja, dit kan je inderdaad elke dag doen, maar dat wordt vast een keer saai. Bovendien, er is al zoveel ellende in de wereld, laten we de LIEFDE vieren!

Bij postNL hadden ze (volgens mij vorig jaar voor het eerst) een leuke actie rondom Valentijnsdag, namelijk #nietplakkenmaarsmakken. Dat wil zeggen dat je in plaats van een postzegel plakt, er een lippenstift kus op smakt.

dsc02346

Ik nam de proef op de som vijf keer drukte ik mijn lippenstift op de plek waar normaal de postzegel komt. Dit is moeilijker dan het lijkt. Je moet (voor een mooi effect) de envelop echt kussen. Best grappig om te doen.

In een tweet liet ik vast weten dat ik ze in de brievenbus ging gooien, PostNL verzekerde mij  dat het zeker goed zou komen.

tweet

Vandaag zijn ze aangekomen bij de geadresseerde, althans ik heb 2 foto’s ontvangen. Van de andere geadresseerden hoorde ik nog niks… Laten we het op vertraging houden? Van mijn opa en oma kan ik ook geen foto via de telefoon verwachten, die zijn niet zo digitaal.

WINNAAR WINACTIE

Iedereen leest dit blog natuurlijk om een heel andere reden dan mijn gekuste kaartjes, namelijk om de bekendmaking van de winnaar van het fotolijstje. Alle namen zijn op gekleurde papiertjes gezet en in een vaas gegooid. Manlief heeft de winnaar eruit gehaald……

**Trommmmgeroffel**

De winnaar van de fotolijst is:

Claudia Diependaal, neem je contact met me op? Via Facebook is dit het makkelijkst denk ik. Dan zorg ik dat de lijst naar je toe komt! Van harte gefeliciteerd!

iedereen bedankt voor het meedoen, de leuke verhalen en lieve reacties!

Dit is wel echt leuk om te doen, dus het gaat vast vaker gebeuren.

Liefs, Jeanine.

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 146 andere abonnees

Geef een reactie

7 Reacties

 1. Angelina

  Leuk hoor, zo’n gekuste envelop ontvangen… 💋

  Voor de winnares, gefeliciteerd!

  Antwoord
 2. Jelly Bijker

  Superleuk Jeanine, jij hebt altijd van die leuke verassende acties…en laat me raden.. zelf niet verrast??”
  khouvanjou

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven klinkt niet als een enorme klus. Dat is het ook bepaald niet, maar ik had het ook nog nooit gedaan. Ik voel mij net Pippi Langkous; “ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.” Om te kunnen beginnen.. De voorbereidingen zijn al...

Lees meer
Boterkoek van Abel Bakt.

Boterkoek van Abel Bakt.

Abel Bakt brengt geluk in de brievenbus! Wat een fijne verrassing om een boterkoek uit de brievenbus te halen.Na mijn revalidatie-dag kom ik moe thuis, het is intens om jezelf opnieuw te leren kennen en te ontdekken wat wel en niet kan. Uit gewoonte kijk ik in de...

Lees meer
Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest