Vakantiebeurs – Utrecht

Soms heb ik geluk en win ik iets, Zoals vorige week. Op de Facebook pagina van de NS stond de vraag wat je favoriete vakantie bestemming was. Naast alle tropische bestemmingen die werden genoemd leek het mij wel leuk om eens wat langer in een Nederlandse stad te blijven dan een weekend, dit werd dan ook mijn antwoord.

Een paar dagen later kwam ik er tot mijn grote vreugde achter dat mijn manlief en ik kaarten hadden gewonnen voor de treinreis + de toegang tot de vakantiebeurs. Helemaal top!

We hadden ook serieus net een aantal opties voor de vakantie doorgesproken, zowel binnen de landsgrenzen (ik ben nog nooit in zeeland geweest) als toch kamperen in het buitenland. België, Duitsland, Frankrijk?

We gingen dus met een missie naar de beurs dat maakte het wel echt heel erg leuk. We zijn begonnen in de hal waar we Europese bestemmingen konden vinden. Niet één van ons tweeën was bekend met de vakantiebeurs we waren een beetje overweldigd door het aanbod, de mensen en de ruimte!

Toen we geacclimatiseerd waren gingen we ook echt bezig met onze ”missie” we hebben gekeken naar mooie plekjes in Frankrijk, België. De Outfreeca bracht ons meteen aan het twijfelen misschien moeten we voor een Glamping kiezen, lekker zo’n tent wat aanvoelt als een huisje, maar toch net een tent is.

Ook het Nederland paviljoen sprak ons echt heel erg aan, leuke camping in de weerribben. of een weekje Noord-Holland. De mogelijkheden zijn eindeloos.

We hebben overal boekjes van meegenomen, dat gaat dan weer vrij makkelijk omdat alles heel toegankelijk is. We zijn er wel achter dat eigenlijk elke bestemming echt tot de mogelijkheden behoort. Je mag bijvoorbeeld overal in Zweden je tentje opzetten, gewoon in de natuur, Gaaf hoor! Maar ook de Belgische Ardennen lijkt ons nog wel een keer leuk.

We hebben zelfs nog gekeken bij de bestemmingen buiten Europa. Dapper he? Ik ben niet zo’n fan van het vliegtuig, maar Amerika blijft ook erg aantrekkelijk. Er waren prachtige jungles aangelegd, en kleurrijke stands doen je bijna geloven dat je er al bent. Wat een leuke middag hebben we gehad! En de keuze voor de vakantie? Nee, daar zijn we nog steeds niet uit!….

 

De foto’s zijn allemaal gemaakt met mijn telefoon, daarom is de kwaliteit minder dan anders…

 

4 gedachten over “Vakantiebeurs – Utrecht

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: