Blog

Vakantiebeurs – Utrecht
Gepubliceerd op: 16 januari 2017
Geplaatst door: Jeanine Bijker

Soms heb ik geluk en win ik iets, Zoals vorige week. Op de Facebook pagina van de NS stond de vraag wat je favoriete vakantie bestemming was. Naast alle tropische bestemmingen die werden genoemd leek het mij wel leuk om eens wat langer in een Nederlandse stad te blijven dan een weekend, dit werd dan ook mijn antwoord.

Een paar dagen later kwam ik er tot mijn grote vreugde achter dat mijn manlief en ik kaarten hadden gewonnen voor de treinreis + de toegang tot de vakantiebeurs. Helemaal top!

We hadden ook serieus net een aantal opties voor de vakantie doorgesproken, zowel binnen de landsgrenzen (ik ben nog nooit in zeeland geweest) als toch kamperen in het buitenland. België, Duitsland, Frankrijk?

We gingen dus met een missie naar de beurs dat maakte het wel echt heel erg leuk. We zijn begonnen in de hal waar we Europese bestemmingen konden vinden. Niet één van ons tweeën was bekend met de vakantiebeurs we waren een beetje overweldigd door het aanbod, de mensen en de ruimte!

Toen we geacclimatiseerd waren gingen we ook echt bezig met onze ”missie” we hebben gekeken naar mooie plekjes in Frankrijk, België. De Outfreeca bracht ons meteen aan het twijfelen misschien moeten we voor een Glamping kiezen, lekker zo’n tent wat aanvoelt als een huisje, maar toch net een tent is.

Ook het Nederland paviljoen sprak ons echt heel erg aan, leuke camping in de weerribben. of een weekje Noord-Holland. De mogelijkheden zijn eindeloos.

We hebben overal boekjes van meegenomen, dat gaat dan weer vrij makkelijk omdat alles heel toegankelijk is. We zijn er wel achter dat eigenlijk elke bestemming echt tot de mogelijkheden behoort. Je mag bijvoorbeeld overal in Zweden je tentje opzetten, gewoon in de natuur, Gaaf hoor! Maar ook de Belgische Ardennen lijkt ons nog wel een keer leuk.

We hebben zelfs nog gekeken bij de bestemmingen buiten Europa. Dapper he? Ik ben niet zo’n fan van het vliegtuig, maar Amerika blijft ook erg aantrekkelijk. Er waren prachtige jungles aangelegd, en kleurrijke stands doen je bijna geloven dat je er al bent. Wat een leuke middag hebben we gehad! En de keuze voor de vakantie? Nee, daar zijn we nog steeds niet uit!….

 

De foto’s zijn allemaal gemaakt met mijn telefoon, daarom is de kwaliteit minder dan anders…

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 143 andere abonnees

Geef een reactie

4 Reacties

 1. verawandelt

  Wat een leuke blog weer! En wat een mooie prijs zo’n dagje uit om ideeën op te halen voor nog meer dagjes weg. De fiets en wandelbeurs is ook echt een aanrader in februari.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Hele leuke prijs, we waren er blij mee. klinkt ook als een leuke beurs, misschien kan ik daar ook kaarten voor winnen… 😉

   Antwoord
 2. Stien den Braber

  Nog nooit in Zeeland geweest? Je hebt wat in te halen.Maar ga dan buiten het echte vakantieseizoen, want dan is het er erg druk.
  Ik wens je veel voorpret.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest