Veul Heil & Zeeg’n
Veul Heil & Zeeg’n

Ofwel: Gelukkig nieuwjaar! We zijn in 2017 aangekomen. Wat fijn, een nieuw begin, goede moed, frisse fibes. Lees mijn lijst van dingen die ik in 2017 wil gaan doen.

To-Do

Aangezien dit mijn eerste volle blogjaar gaat worden heb ik nog wel wat wensen. Mijn wekelijkse ”Musea-blogs” vind ik erg leuk om te doen, daar wil ik graag iets aan toevoegen. Ik ben namelijk gek op bier, ja echt! Speciaal bier het liefst. Ik heb er al een aantal in de koelkast liggen. Dus af en toe een blogje over zo’n speciaal biertje lijkt me leuk! Laten we zeggen 1x per maand. Hier geldt wel dat ik geen kenner ben, maar een liefhebber. En dan heb ik hier meteen mijn eerste To-Do-Dingetje: Een High Beer.

Wat mij ook heel leuk lijkt, interviews houden met enthousiaste (web)shop beheerders. Dus ben jij of ken jij iemand met een (web)shop, hobby of professioneel, en zie je een interview op mijn blog wel zitten neem dan even contact op. Dit mag ook via Facebook.

Mijn grote wens is nog wel om een fotografie cursus te doen. Ik heb van mijn Kerstman een flitser gekregen! **Heel Blij**. Nu is het alleen zo lastig om een cursus te vinden die ik echt leuk vind. Wellicht aansluiten bij een fotoclub in Assen.

Het laatste weekend van september is er Kunstig Oost. Dit is een route door de wijk waar door de inwoners gemaakte kunst te zien is, ik heb al een eerste contact gehad, en waarschijnlijk laat ik mijn foto’s in de tuin zien. (Spannend!)

Afgelopen oktober ben ik gestopt met roken, maar nu smaakt alles weer zo lekker. Dus ik wil mijn streefgewicht weer bereiken. (wat blijft het toch een strijd die kilo’s) Ik begin hier meteeeeen mee!

Wandelen doe ik nu 1 a 2 x per week. veel te weinig natuurlijk.. Hier een doel voor hebben is wel fijn. Wat is veel? 520 km lopen in een jaar, 10 km per week. daar houd ik het eerst maar eens op.

Afgelopen december heb ik sfeer geproefd op de kerstmarkt in Assen, volgend jaar wil ik daar weer deel van uitmaken! Het was zo leuk.

Vriendin K had ook nog wel wat toe te voegen.. (anders komt het er Noooooit van!) Zelf Sushi maken, en een taart met meerdere verdiepingen.. Nomnom <– Waar ik dan weer foto’s van kan maken. Winwinwin!

Lijst:

 • High Beer doen.
 • Middagje Maallust lijkt me nog wel erg leuk!
 • Sushi maken
 • Meerlaagse taart bakken
 • Fotografie cursus doen
 • Informatie inwinnen bij de fotoclub in Assen
 • Meedoen aan kunstig Oost
 • Terug naar mijn streefgewicht
 • 520 km wandelen in 2017
 • Op de kerstmarkt 2017 staan
 • Heeerlijke ontspannen vakantie hebben
 • 1x per maand een bierblog schrijven
 • Interviews doen met (web)shopbeheerders. (als je iemand kent met een leuke webshop, ik sta open voor contact.)

Dit was hem.. En ik kom er op terug!

Xx Jeanine.

 

Geef een reactie

6 Reacties

 1. verawandelt

  Dag Jeanine, dat is een leuk lijstje. Hopelijk kan ik je mijn wandelblogs inspireren voor jouw 520 km doel.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   De eerste 7,5 km zijn vandaag gelopen, in het natuurgebied “poepenhemeltje” We hebben een Geocache wandeling gelopen. Ik zal er eens over schrijven. (Extra puntje op mijn lijstje;-))

   Eens ergens anders lopen in NL is voor de afwisseling wel eens leuk. Ik hou je blog in de gaten! 😃

   Antwoord
 2. Maritpearl

  Wat leuk dat je nadenkt over een fotocursus, zit er zelf in de toekomst ook aan te denk. Ik ben benieuwd welke cursus het gaat worden.:)

  Antwoord
 3. Door Suzanne

  Leuke lijst voor 2017! En elke week een museum: petje af! Ik deed ooit elke maand een museum, het is een goede stok achter de deur om weer eens je museumkaart te gebruiken… Ik ga je volgen en ben benieuwd naar je volgende museumbezoeken.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Welkom, en dank je wel. Die museumjaarkaart is hier ook altijd binnen handbereik. Ik ben er gek op.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest