Jaaroverzicht
Jaaroverzicht

Een jaaroverzicht maken van bijna 6 maand blog. Dat is dus een half jaaroverzicht..

Lees mee…

Juli

Ons bezoek aan Den-Haag, Summer art event heb ik beschreven in de eerste maand van mijn blog. Maar met 93 weergaven deed het bericht over Dani onze kleine grote baby poes het het beste! Gezien de foto snap ik dat best! Wat was ze nog klein…

20160724_181100Foto boven is van Juli, Foto beneden is van December.DSC09466.jpg

 • gepubliceerde berichten : 6
 • bezoekers 77
 • bezichtigingen 387

Augustus

In deze maand had ik bedacht ik dat om de dag een bericht moest posten. Inmiddels ben ik terug gegaan naar altijd 1x per week, het liefst 2x per week. Maar dan moet er wel wat te posten zijn natuurlijk. De maand was ook druk met activiteiten, de Gamma Racing Day, een item over mijn trouwjurk, en 1 over mijn bloeiende amaryllis. De amaryllis werd ook het best gelezen die maand.

DSC01435

 • bezichtigingen 801
 • bezoekers 129
 • gepubliceerde berichten 13 (!)

September

De maand begon met de Midnight walk. Een leuk evenement dat elk jaar terug komt in Assen. De 5km lange wandeling door een deel van de stad, in het donker zorg voor veel leuke foto’s waarvan er één de plaatselijke krant haalt! (TROTS)

IMG_20160916_123906.jpg

Het bericht met de meeste weergaven (namelijk 197!) is het bericht over de verwijsborden naar het TT-circuit & Wildlands. Deze maand had ik dan ook het record aantal bezoekers tot nu toe op mijn pagina. Dit bericht werd op Facebook een aantal keren gedeeld. Het leefde in Assen op dat moment. Je kan hier het bericht nog even terug lezen

 • bezichtigingen 1.078
 • bezoekers 246
 • gepubliceerde berichten 8

Oktober

Een maand waar ik niet het meeste in het geschreven, namelijk 3 berichten. Over onze trouwdag, 1 jaar getrouwd. Update over mijn afwezigheid, en over landgoed Hoenderdaell. alle berichten werden 11 keer weergegeven.

Hieronder een foto van het spoorweg museum tijdens onze 1e trouwdag, jubileum. 1476543412_02094

 • bezichtigingen 229
 • bezoekers 46
 • gepubliceerde berichten 3

November

In november kreeg in een nominatie voor de Liebsteraward. Deze heb ik ingevuld, en nieuwe bloggers benaderd het zelfde te doen. Ook zag ik in november een nieuw item ontstaan, na ons bezoek aan het spoorwegmuseum leek het me leuk om te schrijven over verschillende musea. 1x in de week een tip voor het weekend. Ook was ik een Maandagmorgen in November taxichauffeur en heb ik een wandeling gemaakt in Groningen.

De ochtend wandeling in Groningen leverde mooie plaatjes op. dsc08892

 • bezichtigingen 215
 • bezoekers 73
 • gepubliceerde berichten 3

 

December

De Musea blogs krijgen vorm, elke donderdag plaats ik 1 museum. Ik put uit mijn vele al afgelegde bezoekjes, binnenkort maak ik weer nieuwe bezoeken, dus ook nieuwe blogs.

Het blog over de kerstmarkt, en de kerstcadeautjes ”presteren” het best deze maand. De blogs over de musea deel ik vaak op twitter, en je ziet nu ook bezoekers vanaf twitter mijn pagina bereiken.

De kerststal met levende dieren in de dierentuin in Nordhorn. met-watermerk-13

 

 • bezichtigingen 191
 • bezoekers 78
 • gepubliceerde berichten 6 (met deze is het 7.. de bezoekersaantallen zullen ook niet meer kloppen natuurlijk..)

bedankt!

Iedereen heel erg bedankt voor het reageren, volgen en waarderen! Ik vind het onwijs leuk jullie zo te leren kennen!

Voor 2017 heb ik nog een aantal leuke ideeën die ik wil uitwerken en proberen. Dus houd mijn blog in de gaten! Je kan ook mijn Facebook pagina liken, om meer foto’s te zien dan hier.

Voor nu fijne jaarwisseling, en graag tot volgend jaar!

Xx Jeanine.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

8 Reacties

 1. verawandelt

  Hoi Jeanine, ik heb jouw blogs met veel plezier gelezen en je hebt mooie input gegeven voor mijn eigen blogs. Op naar 2017!

  Antwoord
 2. Marije, De Gans (MSW)

  Ik volg je nog niet zo lang, maar wel met plezier. Dank voor al je moois, alvast de beste wensen en tot in 2017!

  Antwoord
 3. Jelly Bijker

  Leuk om het allemaal nog eventjes voorbij te laten komen, wat een leuke dingen heb je gedaan en dat wij daar deel genoot van mogen zijn, dank je!!
  xxx

  Antwoord
 4. Angelina

  Leuk om alles terug te lezen! Ik ben benieuwd wat het komende jaar je nog allemaal brengt! 😘

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Dank je wel! Alles is mogelijk in 2017! Nieuwe kansen. Fijn gevoel! 😘

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest