Blog

Kerstcadeautjes
Gepubliceerd op: 24 december 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: DIY | Sony Alpha 6000

Hoe haal ik het in mijn hoofd, creatief cadeautjes inpakken. Dat leekt me leuk voor onder de boom.

Qua tijd viel het natuurlijk onwijs tegen, het resultaat vind ik best leuk voor een eerste poging..ย Kijk mee…

dsc00445

dsc00457

creatief met kurk (zie de vlaggetjes)

dsc00463

dsc00488

De Kerstman kijkt toe.

dsc00518

De rode ondergrond maakt het heel gaaf!

dsc00531

 

Doen jullie ook creatief met cadeautjes?

Fijne kerstavond, en fijne kerstdagen gewenst!

Liefs, Jeanine.

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 145 andere abonnees

Geef een reactie

8 Reacties

 1. Jelly Bijker

  Jeetje wat een creativiteit zeg, ziet er prachtige uit.

  Antwoord
 2. Angelina

  Die kurken vlaggetjes vind ik wel echt leuk zeg!! ๐Ÿ’›๐Ÿ’›

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Te vinden op een rolletje in mijn favoriete winkel… ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ƒ

   Antwoord
 3. Sandra

  Ziet er mooi uit! Ik heb er helaas het geduld niet voor, hier blijft het bij gewoon inpakpapier! ๐Ÿ˜€

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog – Monique, interieur @Bij_Spiertjes_Thuis.

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest