Blog

Groningen
Gepubliceerd op: 28 november 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker

In alle vroegte liep ik deze morgen in Groningen. Het was koud! Vreselijk.

Het mooiste kenmerk van de stad Groningen is in mijn optiek de Martini toren. ofwel, d’ Olle Grieze. De spiegeling in het water is gemaakt vanaf de brug tussen hoge- en lage der A. Vervolgens ben ik via de Lage der A gelopen. Via de vissersbrug langs de noorderhaven.

Mijn wandeling vanmorgen was 5km. best wel kris kras door Groningen.2016-11-28 14.56.16.png

Start en einde is inderdaad het UMCG, ik was taxi en wilde niet 2 uur wachten in een wachtkamer. Dus eruit gaan leek me wel zo prettig.

Ik kreeg een telefoontje dat de patient mee naar huis mocht toen ik in de Prinsentuin stond. Daar was het ook erg mooi. Bijzonder zo’n mooie tuin in de stad. Er bloeiden ook hele mooie rozen. Die het gezien de ijslaag ook best koud hebben gehad vanmorgen. bbrr…

Mijn man heeft niet nog lang geleden een mooie wandeling door de stad gemaakt, hij heeft me beloofd dat we die nog een keer gaan lopen. Wie weet wat voor mooie plekjes er dan nog voorbij komen.

Geef een reactie

2 Reacties

 1. natuurfreak

  Heb in de lente Groningen nog bezocht.Ik vond het er mooi en heel gezellig.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Groningen is idd een gezellige stad! Leuk dat je er ook bent geweest.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest