Groningen

In alle vroegte liep ik deze morgen in Groningen. Het was koud! Vreselijk.

Het mooiste kenmerk van de stad Groningen is in mijn optiek de Martini toren. ofwel, d’ Olle Grieze. De spiegeling in het water is gemaakt vanaf de brug tussen hoge- en lage der A. Vervolgens ben ik via de Lage der A gelopen. Via de vissersbrug langs de noorderhaven.

Mijn wandeling vanmorgen was 5km. best wel kris kras door Groningen.2016-11-28 14.56.16.png

Start en einde is inderdaad het UMCG, ik was taxi en wilde niet 2 uur wachten in een wachtkamer. Dus eruit gaan leek me wel zo prettig.

Ik kreeg een telefoontje dat de patient mee naar huis mocht toen ik in de Prinsentuin stond. Daar was het ook erg mooi. Bijzonder zo’n mooie tuin in de stad. Er bloeiden ook hele mooie rozen. Die het gezien de ijslaag ook best koud hebben gehad vanmorgen. bbrr…

Mijn man heeft niet nog lang geleden een mooie wandeling door de stad gemaakt, hij heeft me beloofd dat we die nog een keer gaan lopen. Wie weet wat voor mooie plekjes er dan nog voorbij komen.

2 gedachten over “Groningen

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: