Blog

Groningen
Gepubliceerd op: 28 november 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker

In alle vroegte liep ik deze morgen in Groningen. Het was koud! Vreselijk.

Het mooiste kenmerk van de stad Groningen is in mijn optiek de Martini toren. ofwel, d’ Olle Grieze. De spiegeling in het water is gemaakt vanaf de brug tussen hoge- en lage der A. Vervolgens ben ik via de Lage der A gelopen. Via de vissersbrug langs de noorderhaven.

Mijn wandeling vanmorgen was 5km. best wel kris kras door Groningen.2016-11-28 14.56.16.png

Start en einde is inderdaad het UMCG, ik was taxi en wilde niet 2 uur wachten in een wachtkamer. Dus eruit gaan leek me wel zo prettig.

Ik kreeg een telefoontje dat de patient mee naar huis mocht toen ik in de Prinsentuin stond. Daar was het ook erg mooi. Bijzonder zo’n mooie tuin in de stad. Er bloeiden ook hele mooie rozen. Die het gezien de ijslaag ook best koud hebben gehad vanmorgen. bbrr…

Mijn man heeft niet nog lang geleden een mooie wandeling door de stad gemaakt, hij heeft me beloofd dat we die nog een keer gaan lopen. Wie weet wat voor mooie plekjes er dan nog voorbij komen.

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 145 andere abonnees

Geef een reactie

2 Reacties

 1. natuurfreak

  Heb in de lente Groningen nog bezocht.Ik vond het er mooi en heel gezellig.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Groningen is idd een gezellige stad! Leuk dat je er ook bent geweest.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Gastblog: Het huis verbouwen – Yamie Sparidaans

Gastblog: Het huis verbouwen – Yamie Sparidaans

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest