Blog

Liebsteraward
Gepubliceerd op: 27 november 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Award

Leuk, ik ben genomineerd door Sylvia eigenaar van het blog ”theteenagelifeguide”. Bedankt voor de nominatie en de vragen.

Vraag 1: Ben je meer aan de spontane kant, of plan je liver iets?

Spontaan!! Die ontmoetingen, feestjes, borrels zijn altijd veel leuker dan die weken van te voren vastgelegde feestjes, visites etc. Bovendien hik ik altijd tegen afgesproken afspraken aan, heb ik geen zin om te gaan, kan ik nadenken over wie er allemaal zijn, wat ze allemaal van me willen weten.. Als ik er eenmaal ben is het wel goed hoor. 😉

 

Vraag 2: Heb je iets wat helemaal JOU schreeuwt?

Euhm…. Moeilijke vraag, anderen weten dat vast beter te benoemen denk ik. Maar waarschijnlijk zullen dat mijn kleren zijn. Ik draag graag iets waar ik me goed in voel, maar of dat nou aan de norm voldoet? Maar wel helemaal IK!

 

Vraag 3: Iets waar je zeker niet zonder kan leven?

Mijn man, huis, katten. Dat is mijn basis.

 

Vraag 4: Waarom ben je je blog begonnen?

Op Facebook heb ik een fotopagina, maar ik ben soms wat lang van stof, en dat past niet zo goed (in mijn beleving) op een Facebook pagina. Dus de langere verhalen over uitstapjes ed. vertel ik liever hier. Ook kunnen mensen dan kiezen of ze plaatjes willen kijken op mijn Facebook pagina, of liever een beetje bijgepraat willen worden op mijn blog. Bovendien kan je hier ook leuke mensen volgen die leuk kunnen schrijven, en dat is fijn om te lezen.

Nu mag ik zelf 4 mensen nomineren. Hoe leuk is dat?

  1. Deborah van Deeserveit
  2. Marylou van Natuurfreak
  3. Marit van Maritpearlblog
  4. Sandra van My thoutghts are like butterflies

Ik stel voor dat je dit vooral doet als je het leuk vind, Misschien kan ik je overtuigen met mijn vragen voor jullie?

Vraag 1: Wie zou je eens willen ontmoeten en waarom?

Vraag 2: Welke stad zou je graag willen bezoeken?

vraag 3: Wat zou je graag aan jezelf willen veranderen/verbeteren?

Vraag 4: Welke boek genres lees je graag?

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden, veel plezier met invullen!

Jeanine.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

2 Reacties

  1. natuurfreak

    Hartelijk bedankt,maar je mag mijn plek toevertrouwen aan iemand anders..Het model van mijn blog Duotoon is daarvoor niet geschikt.Daar ik alleen een heel smalle strook heb om op te schrijven.wordt het verschrikkelijk lang en uitgerokken.Heb het vroeger als eens geprobeerd op vraag van iaemand anders.Bedankt voor de eer en sorry.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest