Landgoed Hoenderdaell

We hebben nu wat leuks ontdekt!… Landgoed Hoenderdael , in Noord-Holland bij Anna Paulowna, je betaald E10,- en je bent de hele middag zoet. Bovendien is stichting Leeuw er gevestigd die vangt leeuwen op die uit een circus komen en niet terug kunnen naar hun eigen habitat. In de jaagsimulator kunnen tijgers en leeuwen jagen op een stuk vlees er ook zijn er tijgers en leeuwen die getraind worden om wel terug te keren in het wild. Gaaf om te zien hoe fanatiek de beesten daar achter het vlees aan rennen.

Het is een heel mooi en natuurlijk park, geen grote hekken of kooien maar heel erg open, en vrij op deze manier kom je dicht bij de dieren in de buurt dat voelt best bijzonder.

De vogeltjes waren zo leuk, deze kan je voeren zodat ze bij je komen. Jij zit in hun hok, en ze vliegen je echt om je oren. De stokstaartjes zijn zo aandoenlijk om te zien, ook voor elkaar zijn ze erg lief. De wolven waren erg gaaf, stoere beesten zijn dat… Zie ze liggen! Van die flamingo’s wil ik er wel een paar in de tuin, hoe leuk om roze dieren te hebben.. 😉 (grapje hoor)

 

dsc07349dsc07729dsc07864dsc07330

 

 

 

 

 

10 gedachten over “Landgoed Hoenderdaell

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: