Blog

Update!
Gepubliceerd op: 12 oktober 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker

Oktober is al bijna op de helft, ik heb nog geen blog geschreven. Dat is toch wel erg!

Er komen wel weer wat uitjes aan deze maand, maar ook vond de griep ((Of wat het ook was)) het nodig om even langs te komen. Inmiddels heb ik die weer de deur uit gewerkt. Het was dus even stil… was!

vanavond tijdens de zondondergang hebben we een klein rondje gelopen door onze ”achtertuin” de bomen zijn echt heel mooi aan het worden! Ik kan er zo van genieten.

Op mijn Facebook pagina komt er bij 120 likes een nieuwe win actie. Dus heb je Facebook, en wil je niks missen.. 😉 like like like!

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 145 andere abonnees

Geef een reactie

3 Reacties

 1. Linda Bults

  Wat fijn dat je je weer beter voelt! De herfst moet volgens mij nog beginnen. Paddenstoelen heb ik bijvoorbeeld nog nauwelijks gezien helaas.

  Antwoord
 2. Linda

  Wat fijn dat je je weer beter voelt. De herfst moet volgens mij nog beginnen. Ik heb in elk geval nog nauwelijks paddenstoelen gezien helaas.

  Antwoord
 3. natuurfreak

  Fijn dat je weer beter bent en de paddenstoelen zullen echt wel komen het veel te lang warm en droog geweest.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Gastblog: Het huis verbouwen – Yamie Sparidaans

Gastblog: Het huis verbouwen – Yamie Sparidaans

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest