Blog

Update!
Gepubliceerd op: 12 oktober 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker

Oktober is al bijna op de helft, ik heb nog geen blog geschreven. Dat is toch wel erg!

Er komen wel weer wat uitjes aan deze maand, maar ook vond de griep ((Of wat het ook was)) het nodig om even langs te komen. Inmiddels heb ik die weer de deur uit gewerkt. Het was dus even stil… was!

vanavond tijdens de zondondergang hebben we een klein rondje gelopen door onze ”achtertuin” de bomen zijn echt heel mooi aan het worden! Ik kan er zo van genieten.

Op mijn Facebook pagina komt er bij 120 likes een nieuwe win actie. Dus heb je Facebook, en wil je niks missen.. 😉 like like like!

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 143 andere abonnees

Geef een reactie

3 Reacties

 1. Linda Bults

  Wat fijn dat je je weer beter voelt! De herfst moet volgens mij nog beginnen. Paddenstoelen heb ik bijvoorbeeld nog nauwelijks gezien helaas.

  Antwoord
 2. Linda

  Wat fijn dat je je weer beter voelt. De herfst moet volgens mij nog beginnen. Ik heb in elk geval nog nauwelijks paddenstoelen gezien helaas.

  Antwoord
 3. natuurfreak

  Fijn dat je weer beter bent en de paddenstoelen zullen echt wel komen het veel te lang warm en droog geweest.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest