Blog

Songtekst
Gepubliceerd op: 20 september 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker

Soms sta ik ergens te kijken of fiets ik door het mooie Drentse land, en dan borrelt er een muziekje op in mijn hoofd. Heel vaak is dat een nummer van Daniël Lohues. Ik weet werkelijk niet waar dat vandaan komt. In mijn hoofd ”praat” ik dan ook vloeiend Drents.

Gisteravond was het weer zo ver, tijdens het maken van onderstaande foto’s neurie ik het volgende:

Hier kom ik weg, veur mien hiele leben
Ben “˜k met dizze horizon verweben
Hier kom ik weg, hier stiet ons huus
Bliekbar kom ik daor altied weer terecht
Hier kom ik weg.

Voor de hele songtekst klik hier

voor het album & info  klik hier

Deze foto’s zijn dan ook gekoppeld aan mij geneurie, als ik deze foto’s bekijk dan hoor ik Daniël zingen.

 

 

 

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

7 Reacties

 1. Angelina

  Ik vind deze foto’s zo mooi!! En wat Daniel betreft.. ik ken eigenlijk alleen op fietse en iets met de zon.. maar dat doen we dan maar niet hardop! 😉

  Antwoord
 2. Jelly

  Je was toch ook op fietse toen je deze prachtige foto’s maakte. Heb zelf een fotoboekje gemaakt met songteksten van “onze” Daniel erbij.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Dat is ook leuk. Die wil ik wel even een keer zien. Creatief ja.

   Antwoord
 3. Linda

  Wat een mooie foto’s! Mooi licht, echt prachtig.

  Antwoord
 4. marjolein

  Je had dus niet alleen een liedje in je hoofd, maar ook je fliepsding bij de hand!
  Mooie foto’s van het avondlicht!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog: Inrichting en tips van Tinneke

Gastblog: Inrichting en tips van Tinneke

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Wandelen in Petten aan zee – Noord – Holland

Wandelen in Petten aan zee – Noord – Holland

De laatste kans om te wandelen in de zon, langs het strand en door de duinen. Het is de laatste woensdag van deze zomer. Wat een bizarre zomer, wat is het een warme laatste zomerdag. Peter en ik zijn een midweek in Petten. Geen actieve vakantie, met mooie stukken...

Lees meer
Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest