Blog

Midnightwalk
Gepubliceerd op: 14 september 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker

Elk jaar is er in Assen een midnightwalk, zoals de naam doet vermoeden is het inderdaad een nachtwandeling. 7km in het donker door de stad. Een mooie route langs allerlei acts, zang, dans, kunst noem maar op. Ieder jaar is er een route door een ander deel van de stad. Toevallig kwamen we dit jaar door mijn eigen winkelcentrum, en hadden we bijna een koffiestop in mijn achtertuin kunnen doen.

Ook komen we door verschillende gebouwen die op de route staan, zoals mijn oude middelbare school. Erg leuk om daar op deze manier weer even binnen te kijken. Ook kwam de wandeling door het Drents museum. Het is elk jaar een feestje. Wel was het een uitdaging om in de nacht foto’s te maken.

We liepen met ongeveer 1500 medewandelaars voor een goed doel, elk jaar is het een ander goed doel. De opbrengst van deze wandeltocht komt ten goede van stichting leergeld.

Alle foto’s staan op mijn Facebook pagina. En ja, de laatste foto is mislukt, maar eigenlijk wel een soort kunstig. Hij kwam door mijn eigen keuring. 😉

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 146 andere abonnees

Geef een reactie

4 Reacties

 1. Angelina

  Misschien moet ik volgend jaar maar eens mee.. Al komen we dan natuurlijk vast niet door onze oude school..

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Ja, lijkt me heel erg leuk! Ik zal even optijd aangeven wanneer het is 😃

   Antwoord
 2. Jelly

  Weer een prachtige wandeling. We hadden natuurlijke ook een gezellig wandelgroepje, verrassende activiteiten, versnaperingen…en het weer was subliem!!!
  Erg mooie foto’s en dat in het donker.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Valt niet tegen hè? Was er ook wel blij mee! 😃

   Het was ook zeker gezellig, en heerlijk weer!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven klinkt niet als een enorme klus. Dat is het ook bepaald niet, maar ik had het ook nog nooit gedaan. Ik voel mij net Pippi Langkous; “ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.” Om te kunnen beginnen.. De voorbereidingen zijn al...

Lees meer
Boterkoek van Abel Bakt.

Boterkoek van Abel Bakt.

Abel Bakt brengt geluk in de brievenbus! Wat een fijne verrassing om een boterkoek uit de brievenbus te halen.Na mijn revalidatie-dag kom ik moe thuis, het is intens om jezelf opnieuw te leren kennen en te ontdekken wat wel en niet kan. Uit gewoonte kijk ik in de...

Lees meer
Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest