Midnightwalk

Elk jaar is er in Assen een midnightwalk, zoals de naam doet vermoeden is het inderdaad een nachtwandeling. 7km in het donker door de stad. Een mooie route langs allerlei acts, zang, dans, kunst noem maar op. Ieder jaar is er een route door een ander deel van de stad. Toevallig kwamen we dit jaar door mijn eigen winkelcentrum, en hadden we bijna een koffiestop in mijn achtertuin kunnen doen.

Ook komen we door verschillende gebouwen die op de route staan, zoals mijn oude middelbare school. Erg leuk om daar op deze manier weer even binnen te kijken. Ook kwam de wandeling door het Drents museum. Het is elk jaar een feestje. Wel was het een uitdaging om in de nacht foto’s te maken.

We liepen met ongeveer 1500 medewandelaars voor een goed doel, elk jaar is het een ander goed doel. De opbrengst van deze wandeltocht komt ten goede van stichting leergeld.

Alle foto’s staan op mijn Facebook pagina. En ja, de laatste foto is mislukt, maar eigenlijk wel een soort kunstig. Hij kwam door mijn eigen keuring. 😉

4 gedachten over “Midnightwalk

Voeg uw reactie toe

  1. Weer een prachtige wandeling. We hadden natuurlijke ook een gezellig wandelgroepje, verrassende activiteiten, versnaperingen…en het weer was subliem!!!
    Erg mooie foto’s en dat in het donker.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: