Blog

Bloemen corso
Gepubliceerd op: 6 september 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker

Met het thema ”made in Holland” zijn wij vol verwachting afgereisd naar Eelde. Het is een kleine traditie die ik van kleins af aan heb mee gekregen. Naar het bloemencorso. Super leuke, en creatieve middag.

Samen met mijn moeder en foto camera heb ik me vergaapt aan al dat moois! Om de hele wagens zonder al te veel toeschouwers, en trekkers op de foto te krijgen is een hele kunst.

Soldaat van oranje, Witte Wiev’n, Draaiorgel het kwam allemaal voorbij. Echt hollands! Ook hebben we veel oranje gezien, en de gaypride wagen in prachtige regenboogkleuren.

 

Na de twee rondes die ze door het dorp maken is er een mogelijkheid om de wagens van dicht bij te bekijken ik vind dat echt een feestje. Het zit allemaal zo prachtig in elkaar. Dus ook heb ik nog een serie detail foto’s. Te veel foto’s om allemaal te laten zien; toch een impressie!

 

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

4 Reacties

 1. Angelina

  Je weet ik hou van bloemen!! Maar eigenlijk ben ik nog nooit naat het corso geweest.. volgend jaar mee?? Prachtige foto’s ook weer!

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Ja! Lijkt me een goed idee! Eerste zaterdag van september. Je kan hem vast noteren!

   Antwoord
 2. Jelly

  Mooi hoor, zeer gedetailleerd, dingetjes die ik niet eens heb gezien.. Erg mooi corso, kleurrijke wagens!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Weperbult – ommetje lopen op de grens van Friesland

Weperbult – ommetje lopen op de grens van Friesland

Zondagmiddag rond een uur of vier, waar gaan wij even een rondje wandelen? Na een blik op de kaart zie ik dat er op een kleine 15 minuten rijden een mooi gebiedje ligt. 100x zijn wij hier al langs gereden op weg naar andere bestemming. Nu zetten wij de auto op de...

Lees meer
Gastblog: Inrichting en tips van Tinneke

Gastblog: Inrichting en tips van Tinneke

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Wandelen in Petten aan zee – Noord – Holland

Wandelen in Petten aan zee – Noord – Holland

De laatste kans om te wandelen in de zon, langs het strand en door de duinen. Het is de laatste woensdag van deze zomer. Wat een bizarre zomer, wat is het een warme laatste zomerdag. Peter en ik zijn een midweek in Petten. Geen actieve vakantie, met mooie stukken...

Lees meer

Pin It on Pinterest