Blog

Maine Coon
Gepubliceerd op: 29 augustus 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Maine Coon | Persoonlijk

Ukje update.

Ze groeit als een malle.. Dat is natuurlijk een goed teken, maar ze is in verhouding met de 2 grote katten een kleintje, schattig zou  je zeggen. Dat klopt zeker, maar het is wel een bengel, echt super druk! Veel actiever dan de 2 oudste (ooit geweest zijn). Erg leuk om te zien, niet moe te krijgen, ze wil eindeloos spelen. De blik van Sam kan soms veelzeggend zijn over de aanwezigheid van Dani. Gelukkig liggen ze ook knus bij elkaar en knuffelen ze wat af.

Jacky is de rustigste van de 3, zij speelt soms ook gezellig mee, kijkt ook het raarst op als de kleine turbo voorbij sjeest, maar slaapt het liefst buiten bereik van balletjes en speeltjes die soms door de kamer vliegen.

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

7 Reacties

 1. Angelina

  Tja, je zal inmiddels wel weten wat ik ga zeggen.. maar wat zijn ze weer knap allemaal!

  Antwoord
 2. Jelly

  Ze zijn prachtig en echt alle drie heel verschillend, maar ze hebben ook een overeenkomst: allemaal even lief!!

  Antwoord
 3. Linda

  Die blik van Sam is echt geweldig! Arme stakker, haha.
  Wat een schatjes.

  Antwoord
 4. marjolein

  Dit zijn smelt foto’s, was ik nog niet gesmolten van de warmte, dan smolt ik alsnog bij de aanblik van die prachtige leuke mooie katten! Idd die blik van de kater, schitterend!
  grtjs 😉

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Bedankt, het wordt tijd voor een nieuwe update.. ukje is niet zo ukje meer.. wel ondeugend. 😉

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Gastblog: Carmen @het.suiker.huisje – Meal preppen

Gastblog: Carmen @het.suiker.huisje – Meal preppen

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer

Pin It on Pinterest