Blog

Fotocamera
Gepubliceerd op: 21 augustus 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: fotografie | FujiFilm

Mijn trouwe camera, hij mag bijna met pensioen. Er komt een nieuwer model, waar ik ook graag een cursus mee wil doen, om de fijne kneepjes te leren.

Toch is het een prettige camera, hij blijft denk ik ook wel in ”beweging”. Ik kan soms moeilijk afstand doen van dingen. Je kan het altijd nog ergens voor gebruiken….

Wat voor camera hebben jullie?

Deze foto’s zijn dus niet gemaakt met mijn trouwe camera. 😉

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

4 Reacties

 1. Linda

  Ik heb een Canon EOS 600D. Ik heb hem nu vier jaar en leer elke keer nog bij.
  Leuke hobby!

  Antwoord
 2. marjolein

  Ik heb een Nikon D7200 vanaf februari. De vorige was D7000, die heb ik bijna 5 jaar gebruikt!
  grtjs

  Antwoord
 3. Jelly

  We hebben een simpel toestelletje, waar we goed mee uit de voeten kunnen. Wij zijn best tevreden over en met onze foto’s. Onze Samsung WB350F, in een mooie bruine uitvoering, gaat altijd mee op alle fietstochten, en andere uitstapes.

  Antwoord
 4. natuurfreak

  Proficiat met de nieuwe camera..speelgoed voor volwassenen.Leuke foto’s

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog: Inrichting en tips van Tinneke

Gastblog: Inrichting en tips van Tinneke

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Wandelen in Petten aan zee – Noord – Holland

Wandelen in Petten aan zee – Noord – Holland

De laatste kans om te wandelen in de zon, langs het strand en door de duinen. Het is de laatste woensdag van deze zomer. Wat een bizarre zomer, wat is het een warme laatste zomerdag. Peter en ik zijn een midweek in Petten. Geen actieve vakantie, met mooie stukken...

Lees meer
Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest