Blog

Sushi
Gepubliceerd op: 18 augustus 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: eten | food

Die mooie kleine kunstwerkjes, en zo smaken ze ook. Althans, vind ik. Mijn man was nog nooit mee geweest, lichtelijk sceptisch heb ik hem mee genomen naar het plaatselijke sushi restaurant. Je kan daar bestellen met een tablet. Het stond 1-0 voor het restaurant.

Gelukkig viel het heel erg goed in de smaak. 2-0 dus! Het zou jammer zijn als het een teleurstelling was geworden. We zijn er overvol weer weggekomen, zoals dat zovaak gaat. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

Die mooie kleine sushi’s zijn ook erg fotogeniek…

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

1 Reactie

  1. Maritpearl

    Sushi heerlijk, goed dat het voor herhaling vatbaar is 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Weperbult – ommetje lopen op de grens van Friesland

Weperbult – ommetje lopen op de grens van Friesland

Zondagmiddag rond een uur of vier, waar gaan wij even een rondje wandelen? Na een blik op de kaart zie ik dat er op een kleine 15 minuten rijden een mooi gebiedje ligt. 100x zijn wij hier al langs gereden op weg naar andere bestemming. Nu zetten wij de auto op de...

Lees meer
Gastblog: Inrichting en tips van Tinneke

Gastblog: Inrichting en tips van Tinneke

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Wandelen  in Petten aan zee – Noord – Holland

Wandelen in Petten aan zee – Noord – Holland

De laatste kans om te wandelen in de zon, langs het strand en door de duinen. Het is de laatste woensdag van deze zomer. Wat een bizarre zomer, wat is het een warme laatste zomerdag. Peter en ik zijn een midweek in Petten. Geen actieve vakantie, met mooie stukken...

Lees meer

Pin It on Pinterest