Blog

Stilleven
Gepubliceerd op: 15 augustus 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Geen categorie

Na het zien van een stilleven op doek dacht ik, dat kan vast ook als foto. De volgende morgen ben ik op zoek gegaan naar bruikbare dingen in huis. De mooie zwarte achtergrond is ”gewoon” een vest uit mijn kledingkast.

Het resultaat van de foto’s viel me heel erg mee. Het was ook erg grappig om te doen. Er zijn uiteraard verschillende mogelijkheden qua compositie en materialen.

Het werd helemaal een feestje toen onze grote lummel bedacht dat hij ook wel even voor fotomodel kon spelen. Het ging hem best leuk af. Als ik nog een keer dit soort foto’s wil maken met de 2 andere lummels heb ik denk ik bergen geduld en snoepjes nodig.

Maar ik wil het zeker nog een keer proberen.

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 145 andere abonnees

Geef een reactie

1 Reactie

  1. Linda

    Mooie foto’s weer! En Sam is een plaatje!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Gastblog: Het huis verbouwen – Yamie Sparidaans

Gastblog: Het huis verbouwen – Yamie Sparidaans

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest