Blog

Stilleven
Gepubliceerd op: 15 augustus 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Geen categorie

Na het zien van een stilleven op doek dacht ik, dat kan vast ook als foto. De volgende morgen ben ik op zoek gegaan naar bruikbare dingen in huis. De mooie zwarte achtergrond is ”gewoon” een vest uit mijn kledingkast.

Het resultaat van de foto’s viel me heel erg mee. Het was ook erg grappig om te doen. Er zijn uiteraard verschillende mogelijkheden qua compositie en materialen.

Het werd helemaal een feestje toen onze grote lummel bedacht dat hij ook wel even voor fotomodel kon spelen. Het ging hem best leuk af. Als ik nog een keer dit soort foto’s wil maken met de 2 andere lummels heb ik denk ik bergen geduld en snoepjes nodig.

Maar ik wil het zeker nog een keer proberen.

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

1 Reactie

  1. Linda

    Mooie foto’s weer! En Sam is een plaatje!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest