Trouwjurk

Afgelopen oktober de 15e, zijn mijn man en ik getrouwd. Wat een dag was dat! Echt alles was super. Jammer dat ik toen nog geen blog had, dan had ik in de voorbereidingen jullie op de hoogte kunnen houden.

De trouwjurk uitzoeken was echt een feestje, en als iemand nog gaat trouwen binnenkort of over iets langere tijd, dan kan ik je Anastasi in Nieuwegein aanraden. Dit is een atelier, aan de hand van eigen mee gebrachte voorbeelden, of je eigen ideeën kan jou droomjurk gemaakt worden. Alle kleuren, vormen en maten zijn mogelijk.

Wat heb jij gedaan met je trouwjurk?

Of wat zou je doen met je trouwjurk? Na een paar weken de jurk te hebben laten hangen in het trapgat, heb ik een paspop op maat gekocht. Ik begreep wel dat ik die jurk niet op een minimaat paspop zou krijgen. online heb ik een paspop op maat gekocht.

De jurk staat normaliter op de overloop. Voor de foto’s heb ik hem even verplaatst. ( de overloop is ook wit…) Eigenlijk moet ik er eens buiten foto’s van maken. Of zal ik hem nog eens aandoen… Als we 1 jaar getrouwd zijn. Dat lijkt me wel wat.

Binnen nu en niet al te lange tijd zal ik nog terug komen op mijn trouwjurk. En dit zal vóór onze 1e trouwdag zijn.

 

5 gedachten over “Trouwjurk

Voeg uw reactie toe

  1. Het was inderdaad een heel bijzondere dag. Je zag er prachtig uit! Jullie allebei trouwens!
    En de trouwjurk was (en is) erg mooi en stond je geweldig. Ik ben benieuwd wat er nog staat te gebeuren…

    Geliked door 1 persoon

  2. Gefeliciteerd! Wat zag je er prachtig uit ❤ Inderdaad een hele mooie jurk. Ik ben niet in een bruidsjurk getrouwd, maar in een pakje. Kwam van Kris Wolf uit Maastricht. Ik ben benieuwd naar het verhaal van je trouwjurk. Hele mooie dag vandaag! 😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: