Blog

Trouwjurk
Gepubliceerd op: 9 augustus 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker

Afgelopen oktober de 15e, zijn mijn man en ik getrouwd. Wat een dag was dat! Echt alles was super. Jammer dat ik toen nog geen blog had, dan had ik in de voorbereidingen jullie op de hoogte kunnen houden.

De trouwjurk uitzoeken was echt een feestje, en als iemand nog gaat trouwen binnenkort of over iets langere tijd, dan kan ik je Anastasi in Nieuwegein aanraden. Dit is een atelier, aan de hand van eigen mee gebrachte voorbeelden, of je eigen ideeën kan jou droomjurk gemaakt worden. Alle kleuren, vormen en maten zijn mogelijk.

Wat heb jij gedaan met je trouwjurk?

Of wat zou je doen met je trouwjurk? Na een paar weken de jurk te hebben laten hangen in het trapgat, heb ik een paspop op maat gekocht. Ik begreep wel dat ik die jurk niet op een minimaat paspop zou krijgen. online heb ik een paspop op maat gekocht.

De jurk staat normaliter op de overloop. Voor de foto’s heb ik hem even verplaatst. ( de overloop is ook wit…) Eigenlijk moet ik er eens buiten foto’s van maken. Of zal ik hem nog eens aandoen… Als we 1 jaar getrouwd zijn. Dat lijkt me wel wat.

Binnen nu en niet al te lange tijd zal ik nog terug komen op mijn trouwjurk. En dit zal vóór onze 1e trouwdag zijn.

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 145 andere abonnees

Geef een reactie

4 Reacties

 1. natuurfreak

  Ik heb mijn trouwjurk nog in de kast hangen maar zonder sleep want die heb ik gebruikt voor de wieg van mijn eerste dochtertje

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Leuk idee zeg! Al denk ik wel dat ik niet genoeg sleep heb daarvoor. 😉

   Antwoord
 2. Linda

  Het was inderdaad een heel bijzondere dag. Je zag er prachtig uit! Jullie allebei trouwens!
  En de trouwjurk was (en is) erg mooi en stond je geweldig. Ik ben benieuwd wat er nog staat te gebeuren…

  Antwoord
 3. De Gans (Marije)

  Gefeliciteerd! Wat zag je er prachtig uit ❤ Inderdaad een hele mooie jurk. Ik ben niet in een bruidsjurk getrouwd, maar in een pakje. Kwam van Kris Wolf uit Maastricht. Ik ben benieuwd naar het verhaal van je trouwjurk. Hele mooie dag vandaag! 😘

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Trouwjurk II | jajofotografie - […] je goede foto’s van mijn jurk (nog eens) bekijken klik hier. Of ben je opzoek naar een trouwjurk, ik…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog – Monique, interieur @Bij_Spiertjes_Thuis.

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest