Blog

Gamma Racing Day
Gepubliceerd op: 6 augustus 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Assen | TT-Circuit

Als je in Assen woont kan je niet om de Gamma racing day heen. Wij waren van plan om alleen de zondag te gaan, vandaag hadden we echter een afspraak op het TT-circuit. Op die afspraak kom ik op 19 augustus terug. ūüėČ

We kregen de mogelijkheid door de afspraak om terug te keren naar de TT Tower Lounge, de plek waar wij getrouwd zijn in oktober 2015.

We hadden dus een prachtig uitzicht op start/finish. Gaaf om daar te staan tijdens een race. Dat maken we nooit meer mee natuurlijk.

Als je de mogelijkheid hebt om naar Assen te komen zou ik dat zeker doen. Er is van alles te zien en te beleven op en rond de TT-baan. Mika Häkkinen, oud formule 1 kampioen (2x), zal morgen op de baan racen in de nieuwste Mercedes AMG C63. De held van de motoGP Dani (wat een toeval) Pedrosa komt zijn demo rijden en zal 2x in actie komen. Ook kan je oog in oog komen te staan met de DAKAR trucks, de gebroeders Coronel of Allard Kalff

Morgen gaan we als ”gewone toeschouwer” kijken, hopen we op zon en spannende races.

Voor gratis toegang klik hier.

Voor het Demo-programma klik hier

Voor het tijdsschema klik hier

Wie weet tot morgen!!..

 

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

1 Reactie

  1. Jelly

    Mooie foto’s zeg, vanuit de Tower Lounge heb je inderdaad een geweldig uitzicht!

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Welkom in Assen – Tag – jajofotografie - [‚Ķ] op het TT-circuit. De MotoGP komt elk jaar weer trouw naar het Circuit. Ook de Superbike en Gamma Racing…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Blogtour: Marleen Hartog – Skoftig

Het boek van Marleen Hartog draagt de titel Skoftig, dat woord is in 2014 gekozen tot mooiste woord in het West-Fries, Skoftig. De betekenis is vet, cool of tof. Een positieve krachtterm dus. Skoftig is de eerste thriller van de in West Friesland geboren Marleen...

Lees meer
Persoonlijke update deel III

Persoonlijke update deel III

Tja, deze persoonlijke update had ik met alle liefde niet gescheven. Maar helaas kamp ik exact vandaag 6 maanden met de gevolgen van een herseschudding. Wat die gevolgen zijn? Ik neem je mee in mijn opgelopen schade & herstel. Er zijn inmiddels dagen waarvan ik...

Lees meer
Esmeer – Bos van de toekomst

Esmeer – Bos van de toekomst

Tussen Huis ter Heide & Veenhuizen in de kop van Drenthe ligt aan de stille kant van de Kolonievaart de wandeling Esmeer, als je met de auto komt ben je een paar 100 meter te gast op het fietspad, houd hier rekening mee. Het is een korte wandeling van 3km. Maar...

Lees meer

Pin It on Pinterest