Blog

Dani
Gepubliceerd op: 30 juli 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Maine Coon | Persoonlijk

Wij hebben er een ukje bij, alhoewel, ukje… Voor ons is het een klein baby poesje, met de naam Dani. Wij hebben Maine Coons, 2 grote lummels. Sam onze kater, Jacky ons poesje. Ze hebben sinds vorige week een klein zusje om lief voor te zijn. Sam & Jacky zijn broer en zus, ons kitten heeft dezelfde vader maar een andere moeder, ze is in feite een half zusje.

Echt klein is de baby dus niet. Net als haar grote broer en zus wegen ze er aardig in. Sam is 7,4 kilo en groeiende. Hij is echt een man-man, prachtige kraag, grote poten en een plumeau achtige staart. Jacky is een meisje-meisje dartelt af en toe door het huis alsof ze de koningin is, zij beslist wel of ze geaait wil worden of toch liever niet. Heel fijn dat soort uitgesproken karakters. Dani is een druktemaker, onderzoekend en aanwezig. We zijn benieuwd wat voor karakter daar achter zit.

Je ziet de oudste 2 soms denken; moet die baby niet slapen? Ze is erg nieuwsgierig, en al een week op ontdekkingstocht door haar nieuwe huis. Wij waren bang voor een periode met veel blazen, krabben, slaan en vervelende acties. Niets bleek minder waar, er is in het afgelopen weekend een paar keer geblazen. Maar toen er vanuit de kleine, geen reactie kwam was het snel gedaan. Ze snuffelen en knuffelen inmiddels. Wij zijn heel blij met deze snelle opname.

Meer foto’s van deze knapperds zien? Klik hier.

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 146 andere abonnees

Geef een reactie

8 Reacties

 1. Linda

  Wat fijn dat het zo goed gaat! Ik kan niet wachten om kennis met haar te maken. Alvast een fijne verjaardag en tot straks!

  Antwoord
 2. Angelina

  Ik vind ze alle 3 prachtig!! Gisteren Dani ook in het echt mogen zien.. wat een droppie! Geniet van jullie katties!

  Antwoord
 3. Jelly

  Dani staat haar vrouwtje wel, dappere erg mooie kitten. Ook zo heerlijk open en zelfs heel aaibaar. Leuk en gezellig stelletje Main Coons, zelfs niet een poezenmens is ,met deze beestjes, om …maar wel bij een ander hoor..

  Antwoord
 4. marjolein

  Hallo, leuk dat je mijn blog gaat volgen! Ik heb genoten van de foto’s van je schitterende katten! Die kleine is om op te (vr)eten.
  Zelf heb ik 2 Siberische, ook nieuwsgierig en af en toe ondeugend. 😀
  grtjs.

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Graag gedaan.
   Heerlijk zoals katten ”horen” te zijn. ondeugend en nieuwsgierig.

   Antwoord
 5. verawandelt

  Beste Jeanine, leuk om over jullie katten te lezen. Wat een joekel de oranje kater. Wij krijgen in oktober twee jonge Siberische poezen. Twee zusjes. We kijken er erg naar uit. Groeten Vera

  Antwoord
  • JaJo-fotografie

   Wat leuk om te lezen dat jullie ook 2 poezen krijgen, Mooi ras. Heerlijk 2 knuffelbeesten in huis, geniet ervan.

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Gamma Racing Day | jajofotografie - […] (2x), zal morgen op de baan racen in de nieuwste Mercedes AMG C63. De held van de motoGP Dani (wat…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven klinkt niet als een enorme klus. Dat is het ook bepaald niet, maar ik had het ook nog nooit gedaan. Ik voel mij net Pippi Langkous; “ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.” Om te kunnen beginnen.. De voorbereidingen zijn al...

Lees meer
Boterkoek van Abel Bakt.

Boterkoek van Abel Bakt.

Abel Bakt brengt geluk in de brievenbus! Wat een fijne verrassing om een boterkoek uit de brievenbus te halen.Na mijn revalidatie-dag kom ik moe thuis, het is intens om jezelf opnieuw te leren kennen en te ontdekken wat wel en niet kan. Uit gewoonte kijk ik in de...

Lees meer
Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest