Dani

Wij hebben er een ukje bij, alhoewel, ukje… Voor ons is het een klein baby poesje, met de naam Dani. Wij hebben Maine Coons, 2 grote lummels. Sam onze kater, Jacky ons poesje. Ze hebben sinds vorige week een klein zusje om lief voor te zijn. Sam & Jacky zijn broer en zus, ons kitten heeft dezelfde vader maar een andere moeder, ze is in feite een half zusje.

Echt klein is de baby dus niet. Net als haar grote broer en zus wegen ze er aardig in. Sam is 7,4 kilo en groeiende. Hij is echt een man-man, prachtige kraag, grote poten en een plumeau achtige staart. Jacky is een meisje-meisje dartelt af en toe door het huis alsof ze de koningin is, zij beslist wel of ze geaait wil worden of toch liever niet. Heel fijn dat soort uitgesproken karakters. Dani is een druktemaker, onderzoekend en aanwezig. We zijn benieuwd wat voor karakter daar achter zit.

Je ziet de oudste 2 soms denken; moet die baby niet slapen? Ze is erg nieuwsgierig, en al een week op ontdekkingstocht door haar nieuwe huis. Wij waren bang voor een periode met veel blazen, krabben, slaan en vervelende acties. Niets bleek minder waar, er is in het afgelopen weekend een paar keer geblazen. Maar toen er vanuit de kleine, geen reactie kwam was het snel gedaan. Ze snuffelen en knuffelen inmiddels. Wij zijn heel blij met deze snelle opname.

Meer foto’s van deze knapperds zien? Klik hier.

 

9 gedachten over “Dani

Voeg uw reactie toe

  1. Dani staat haar vrouwtje wel, dappere erg mooie kitten. Ook zo heerlijk open en zelfs heel aaibaar. Leuk en gezellig stelletje Main Coons, zelfs niet een poezenmens is ,met deze beestjes, om …maar wel bij een ander hoor..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: