Summer Art Event.

In 2016 bezocht ik dit leuke event. Aankomend weekend is het weer zover. Het enige wat er nodig is een beetje zon, in ieder geval alles maar geen regen, schilderen in de regen lijkt me geen pretje. Wellicht pak ik de fiets dit weekend en maak ik wat foto’s onderweg. Houd mijn Facebook pagina in de gaten. Hieronder lees jij mijn bevindingen van vorig jaar. (Ik was een jaar geleden nog niet zo uitgebreid in mijn tekst..)

In 2017 kan je ook op de fiets weer een ronde doen, op 8 en 9 juli van 11.00 tot 17.00 zijn de kunstenaars op de route te vinden. De wandel- of fietsroute is te verkrijgen bij Gallerie Drentse Aa. Adres: Balloo 27, 9458 TA Balloo.

—— begin blog 2016 ——

In Drenthe, ja echt. het klinkt niet echt Drents. Maar leuk was het wel en gelukkig ook zomers. Althans toen ik de wandeling begon scheen de zon.

Het summer art event vindt plaats in Balloo, bij ”galerie Drentsche Aa”. Er is een fiets- en een wandelroute. Op deze route vind je kunstenaars die het landschap vast leggen op doek.

Het grootse deel van de wandelroute loopt door Kampsheide. Al tig keer fietste ik er langs, nu ben ik eens aan de wandel gegaan, wat een pracht omgeving. De kunstenaars die ik onderweg sprak waren allemaal in de zon begonnen deze ochtend en hadden de schaduw kunnen vangen. Tegen de tijd dat ik er aankwam was de zon verdwenen.

Morgen kan je ook nog per fiets of lopend de route doen. Vanaf mijn kant kan ik zeggen; “aanrader”. Leuk om in het wild kunstenaars aan het werk te zien en allemaal hadden ze tijd voor een praatje over de technieken, het weer, en de locatie.

 

 

 

 

 

 

2 gedachten over “Summer Art Event.

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: